Tammikuun tilitysraportti

kierratys

Keksimpäs oivan otsikon tälle kirjoitukselle. Muistaako kukaan enää kun tein aina listausta mitä sisustushankintoja oli tullut tehtyä tiettynä ajanjaksona ja pohdin tuliko tehtyä hutiostoksia? Ajattelin uuden vuoden lupaukseni myötä jatkaa raportointia ja nyt onkin aika tammikuun tilitysraportille.

Vuodenvaihteessa vannotin siis itselleni, ettei tänä vuonna tavaraa kulkeudu ovista sisään muuta kuin tarpeelliset hankinnat. No ihan puhtain paperein ei tästä haasteesta ensimmäisenä kuukautena suoriuduttu, mutta mielestäni hillitsin itseäni silti melko hyvin, ainakin heräteostosten kannalta.

Heti sanottuani ääneen haasteen, lähti Jyskistä mukaan Terrazzo-hammasharjamukit (click!) sekä boheemit koristetyynyt (click!), joista tein kuitenkin samantien tunnustuksen teille.

Samalla viikolla laitoin myös tilaukseen uudet lakanat meidän sänkyyn, sillä olin täysin kyllästynyt meidän valkoisiin lörppöihin kirjekuorilakanoihin. Valkoiset lakanat on mielestäni muutenkin vihoviimeinen vaihtoehto, sillä niissä näkyy lika jo yhden nukutun yön jälkeen. Valitettavasti muita vaihtoehtoja ei vuosi sitten sänkykauppoja tehdessämme ollut kuin valkoiset tai tummanharmaat kirjekuorilakanat ja päädyimme tuolloin valkoisiin.

Lastenlelujakin tuli hankittua kaikista itselleni tehdyistä lupauksista huolimatta, mutta en vain voinut olla astumatta sisään Toys’R’Usiin, jossa on parhaillaan menossa loppuunmyynti huikeilla alennuksilla. Ajattelin siis olla kaukaa viisas ja kävin ennakkoon ostamassa Elikselle syntymäpäivälahjan sekä yhden extralelun. Tämän lisäksi ostin tammikuussa nettikirpputorilta Elikselle yhden uuden palapelin 2 eurolla ja myin vastavuoroisesti vanhoja leluja pois.

Kaikenkaikkiaan ihan onnistunut kuukausi näin ensimmäiseksi! Ryhdistäydyin myös vihdoin ja viimein myymään taas pitkästä aikaa omia ja Eliksen vaatteita nettikirppiksillä ja pikkuhiljaa ylimääräinen tavara karsiutuu kaapeista kerääntymisen sijaan.

Miten teidän tammikuu meni?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *