Hotelliarvostelu – Mai Khaolak Beach Resort & Spa

Palataan hieman takaisin Thaimaan reissuumme. Olin luonnostellut hotelliarvostelua jo aikaisemmin puhelimessani, mutta koska puhelin meni vaihtoon, jäi teksti sinne muistion syövereihin. Sain sen nyt vasta sieltä takaisin.

Meidän hotelliksi valikoitui Finnmatkojen tarjonnasta Mai Khaolak Beach Resort & Spa, joka on lapsiperheille suunnattu neljän+ tähden hotelli. Halusin hotellimme olevan vähän tavallista parempi, koska matkanhan tarkoitus oli osittain olla häämatkamme. Jep, lapsen kanssa, mutta en voisi kuvitella matkustavani ilmankaan. <3

maikhaolak_blogiin-1.jpg

maikhaolak_blogiin-2.jpg

maikhaolak_blogiin-3.jpg

maikhaolak_blogiin-20.jpg

Mai Khaolak sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Khaolakin keskustasta, jonne hotellilta tehtiin ilmaisia bussikuljetuksia kolme kertaa päivässä. Paikka bussista tuli varata etukäteen, mutta usein itsekin varattiin vain tuntia ennen bussin lähtöä. Ilmaisbussilla kulkeminen sujui erittäin mutkattomasti ja thaimaalaiset tuttuun tapaansa ovat erittäin ystävällisiä ja huolehti rattaistakin puolestasi.

maikhaolak_blogiin-6.jpg

maikhaolak_blogiin-7.jpg

maikhaolak_blogiin-8.jpg

maikhaolak_blogiin-9.jpg

Hotellihuoneemme oli ihan standard-huone ja silti näin hieno. Lisäksi oli vaihtoehtoina maaterassi, joista olisi ollut oma käynti altaaseen sekä bungalow huoneistoja, jotka olivat omia tönöjä hotellialueella omalla takapihalla ja pienellä altaalla. Siivoojat kävi joka päivä ja thaimaalaiseen tapaan, oli kaikki tiptop ja vessapaperirullatkin taiteltu viuhkoiksi. Hotellihuoneen hintaan kuului joka päivälle neljä vesipulloa, jotka siivoojat toivat huoneeseen. Tervetuliaislahjana oli viinipullo ja tuoreita hedelmiä.

Olin etukäteen lukenut arvosteluja hotellista pohdiskellessamme all inclusive pakettia ja päädyimme ottamaan matkan ilman sitä. Monet olivat kommentoineet ruoan olevan monin kerroin maukkaampaa ja myös edullisempaa hotellin ulkopuolella rantakadulla ja se piti kyllä paikkansa. Ainoana miinuksena all inclusiven jättämisestä pois oli se, että jouduimme hieman nipistämään altailla juotavista ja syötävistä herkuista, koska ne olivat melko tyyriitä.

maikhaolak_blogiin-4.jpg

maikhaolak_blogiin-5.jpg

maikhaolak_blogiin-10.jpg

maikhaolak_blogiin-14.jpg

maikhaolak_blogiin-15.jpg

maikhaolak_blogiin-16.jpg

maikhaolak_blogiin-12.jpg

Hotellialue oli aivan uskomattoman hieno ja siisti, samoin huoneet, enkä keksi mitään miinusta itse hotellista. Sieltä löytyi Bamsekerho, joka tosin on yli 3-vuotiaille tarkoitettu, lasten leikkihuone, kaksi leikkialuetta ulkoa, kaksi allasaluetta, kolme ravintolaa, muutama snackbar ja erinomainen kuntosali. Kuntosalin lisäksi siellä järjestettiin myös ohjattuja Les Millsin jumppatunteja. Iltaohjelmaakin hotellilla piisasi ja melkein joka ilta oli joko pelleshowta, Bamseshow,  tanssiesityksiä, lauluesityksiä tai taikatemppuja. Hotellilta sai myös ostettua ällösöpöjä, romanttisia illallispaketteja joko pariskunnalle tai perheelle, jotka järjestettiin rannalle hulppeilla puitteilla privaattilauluesityksineen.

maikhaolak_blogiin-19.jpg

maikhaolak_blogiin-11.jpg

Aamupalabuffet oli myös juuri sellainen kun kuvittelin, tarjolla oli kaikkea mitä vaan voi toivoa ja lapset oli huomioitu erikseen. Normaalin buffetin lisäksi sieltä löytyi kolme pistettä, josta sai tilata pöytään erikoiskahveja, tuorepuristettuja mehuja sekä erilaisia munakkaita, paistettuja munia jne. haluamillaan täytteillä.

maikhaolak_blogiin-9.jpg

maikhaolak_blogiin-13.jpg

maikhaolak_blogiin-17.jpg

Hotelli sijaitsi omalla ranta-alueella ja rantaviivaa piristi useat paikalliset ravintolat ja hierontapaikat. Mitään shoppailukojuja hotellialueella ei ollut, joka näkyi kyllä rahapussissa kun ei tullut osteltua kaikenlaista turistikrääsää päivittäin. Yksi ravintola rannalla oli aivan ylitse muiden ja viimeisenä iltana jätimmekin heille mojovan tipin ja isot kiitokset. Heidän ruoka oli aivan erinomaista ja palvelu todella ystävällistä. He huomasivat jo nopeasti Eliksen olevan todella ujo, eikä uskaltanut mennä ravintolan leikkipaikalle, joten he toivat aina leluja pöydämme luokse Elikselle. Loppua kohden Elis jo uskalsi heille hymyillä ja vilkuttaa pois lähdettäessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *