Meillä on lisäännytty

Tämä lisääntyminen ei tosin liity minuun eikä lemmikkieläimiimme. Meillä on nimittäin lisääntynyt design huonekalut ja kesän aikana tänne on tupsahtanut melkoinen määrä uusia huonekaluja vanhojen tieltä. Myin meidän yöpöydät ja tilalle on muuttanut Hayn valkoinen tarjotinpöytä sekä DLM pöytä. Molemmat ovat tosin väliaikaisesti vain sijoitettu makuuhuoneeseen, sillä sinne on tarkoitus tulevaisuudessa hankkia minun puolelle Everyday Designin sarjapöytäsetti ja C:n puolelle Kartellin 3-osainen Componibili.

Olohuoneeseen meille on tullut pitkään haaveilemani Hayn iso tarjotinpöytä ja joskus tulevaisuudessa se saa kaverikseen makuuhuoneesta löytyvän keskikokoisen tarjotinpöydän. Tämä tosin ei varmasti tule tapahtumaan sinä aikana kun asumme tässä asunnossa tai niin kauan kun meillä on tuo yli-iso sohva. Etsimme siis edelleen isompaa asuntoa, mutta ajatuksena olisi myös myydä tuo vastaverhoiltu sohva ja hankkia tilalle pienempi kokonaisuus.

Tietokonepöydän tuoliksi olen saanut vihdoin ja viimein saanut myös paljon kuolaamani Hayn About a Chair -tuolin, sillä mielestäni se on NIIN kaunis. Se on tällä hetkellä ehdottomasti lempihuonekaluni. Siinä on todella mukava istua ja nyt ei enää työpiste keskellä olohuonetta ärsytä, sillä se on saanut rinnalleen niin kauniin työtuolin. Aikaisemmin työtuolina toimi Ikean jakkara.

Kaikessa hiljaisuudessa olen myös antanut pois meidän keinonahkaiset baarituolit ja hankkinut tilalle Hayn Hee -baarituolit. Nämäkin on hankittu hieman jo katse tulevaisuudessa, sillä nykyisen asuntomme baaritaso on jäänyt täysin hyödyntämättä eikä siinä kukaan koskaan istu. Baaritaso on myös aavistuksen liian korkea Hayn Hee -baarituoleille.

Haaveilinkin aikaisemmin meille Vitran DSW tai DSR -tuoleja ruokapöydän ääreen, mutta nuo Hayn Hee -baarituolit ovat kyllä niin kivat, että olen vakavasti laittanut tavalliset Heet mietintämyssyyn ruokapöydän kahdeksi muuksi tuoliksi noiden Ikean tuolien kaveriksi.

Innostuin samalla käymään läpi viimeisintä maaliskuussa tekemääni listaa asioista joita haluan. Edellisellä kerralla olin saanut melkein kaikki asiat toteutettua, mutta tällä kertaa vain 3/7. Tämä tosin johtuu siitä, että nämä edellä mainitut hankinnat ovat etuilleet tuolla listalla olevia asioita. 😉 AVAn sänky meidän huoneeseen on edelleen listalla, mutta koska nykyisessä sängyssämme ei sinänsä ole mitään moitittavaa, saa tuo hankinta edelleen odotella. Lisäksi se ei ole ihan halvimmasta päästä, joten ottaa oman aikansa säästää rahat sitä varten. DSW / DSR -tuolit taas ovat jäähyllä, koska en ole varma haluanko niitä sittenkään meidän ruokapöydän ääreen vaikka kauniit ovatkin.

Blenderi taas odottelee vielä sitä, että tekisin jonkun päätöksen minkä hankin. Kaikki elektroniikkatuotteet ovat itselleni aina yhtä mietiskelyä ja vertailua mikä olisi paras. En koskaan luota että joku olisi tarpeeksi hyvä ja sitten hankinta venyy ja venyy.

C:n rannekello odottelee jotain sopivaa juhlapäivää, sillä huomenlahjaksi hankin hänelle lahjakortin tatuointia varten Kajaste Artiin. Olin alunperin päättänyt ettei hankita huomenlahjoja toisillemme, mutta sitten keksin tämän tatuointilahkakortin ja tiesin miten mieluinen lahja se olisi C:lle, niin halusinkin että hankimme toisillemme huomenlahjat. C on viimeiset kaksi vuotta puhunut tatuoinnista ja viimeiset häitä edeltävät kuukaudet olivat kyllä melkoista sinnittelyä itselläni, sillä tuntui ettei C muusta puhunutkaan ja päivät pitkät hän notkui Pinterestissä selailemassa ideoita tatuointia varten. Vähintään kerran viikossa hän kysyi saman kysymyksen, että voidaanko heti häiden jälkeen ensimmäisenä säästää hänelle rahaa tatuointia varten. Voitte varmaan kuvitella miten hankalaa tässä tilanteessa on pidätellä sellaista jymy-yllätystä toiselta että rahat onkin jo kerätty. 🙂

Minäpä taas sain tuon maaliskuun himotuslistalla olevan Marc by Marc Jacobsin Rock Chrono Watchin valko-punakultaisena C:ltä lahjaksi keväällä, itse asiassa ei minkään vuoksi? Hän vain halusi ilahduttaa minua. Kello on tosin jäänyt melko vähäiselle käytölle, sillä sen raskas paino yllätti meidät molemmat ja olen muutenkin taipuvainen saamaan jännetupentulehduksen ranteeseeni herkästi eikä tuollainen raskas rannekello edesauta asiaa ollenkaan.

Huhhh, olipas melkoisen rönsyilevä kirjoitus, mutta saimpahan vähän ajatuksia taas kirjattua ylös. 🙂 Tällaista siis täällä, olenkin pommitellut tänne kirjoituksia melko tiiviisti nyt häiden jälkeen. 😀 Tuntuu kyllä mukavalta kun enää ei illat mene hääkoristeluja miettiessä. Tuntui välillä että ne tuli ajatuksiin väkisin ja vei yöunetkin välillä.

Bongaatko kuvista kaikki uudet Hayt? Makuuhuoneesta tosin löytyy kaksi 🙂

20140826_181736.jpg

20140826_183801.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *