Flunssaa pukkaa

blogiin-23.jpg

blogiin-24.jpg

blogiin-30.jpg

blogiin-32.jpg

Mikäs yllätys se sellainen olisi, jos lapsi ei tulisi kipeäksi ensimmäisten viikkojen aikana päiväkodin aloituksen jälkeen. 🙂 Meille kuuluu siis tällä hetkellä flunssasta paranemista. Keskiviikkona hakiessani Eliksen päiväkodista, löysin hänet ensimmäistä kertaa pihalla istumasta hoitajan sylistä. Arvasin heti ettei kaikki ole hyvin. Hoitaja sanoikin heti, että epäilee Eliksellä olevan kuumetta sillä ollut koko päivän itkuinen, väsynyt ja hieman lämpimän oloinen. Katsoin Elistä ja näin samantien Eliksen silmistä, että hän on kipeä. Kotona asia varmistui kuumemittarilla ja kuume sen kuin nousi iltaa ja yötä kohti. Tänään, lauantaina, on Eliksellä ensimmäinen kuumeeton päivä, mutta tätä edeltävät päivät on ollut melkoisen raastavia. Flunssa yhdistettynä uhmaan, ei hyvä.

Viikon päästä meidän perhe lähtee viikoksi Kosille, joten toivon todella että Elis paranee ja muu perhe pysyy terveenä sinne saakka. Elis on tämän viikon nyt haronut korva-aluetta, mutta meillä on pieni näkemysero C:n kanssa harooko hän korvia vai piteleekö kiinni poskesta. Joka tapauksessa ajattelimme käyttää hänet lääkärissä varmistamassa ettei hänellä ole korvatulehdusta, sillä se voisi olla melko ikävä lentäessä.

Blogin puolella ei ole vähään aikaan näkynyt juurikaan kuvia, sillä minulla hajosi kamera tuossa kuukausi takaperin ja vaikka omistankin kakkoskameran, ei sitä tule raahattua mukana missään. Nyt vihdoin sain kamerani huollosta takaisin ja kuvien räpsiminen on taas jatkunut. Alkuviikosta oli K-Supermarketeissa tarjouksessa hedelmiä 1e/kg/pkt/pss ja hainkin sieltä kahtena päivänä muovipussilliset erilaisia hedelmiä kotiimme ja ne on näin flunssan alla maistuneet perheellemme paremmin kuin hyvin. Tosin meillä on ongelmana banaanikärpäset ja hedelmät keräävät niitä ympärilleen, mikä on aika ikävää. Taisin eilen tehdä ensimmäistä kertaa elämässäni tuoretta appelsiinimehua tarjouksesta ostamillani appelsiineilla.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *