Lähtölaskenta alkaa

blogiin-33.jpg
Tänään on the päivä kun suuntaamme kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja pienelle hermolomalle Kosille. Kohta käyn vielä laittamassa ripsipidennykset takaisin, jottei tarvitsisi reissussa huolehtia ripsarista ja ilman ripsaria olen ihan pöhkön näköinen.
Kulunut viikko on ollut melko hermoja raastava, kun työjuttuja on ollut hirmuinen määrä mahdollistaakseni tämän ensi viikon loman. Ja jotta ei liian helpolla mentäisi, niin päätimpä tuossa maanantaina vielä ottaa yhden uuden projektin, jossa oli tämä viikko deadlinena. Noh, sain kun sainkin sen valmiiksi ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
Toissapäivänä kävin ruokatauolla huoltamassa kynnet, jotka siis laitettiin monen vuoden jälkeen uudelleen häitä varten. Nyt ollaan siis ihan valmiina lomailemaan. Olen koko aamun kerännyt vaatteita ja tavaroita reissua varten, jotka nyt ovat Eliksen toimesta levällään keskellä lattiaa, sillä emme ole hakeneet vielä lainamatkalaukkuja, mutta onneksi kentällä pitää olla vasta neljän maissa iltapäivällä, niin tässä on koko aamupäivä hyvin aikaa.
Eliksen uhma sen kuin pahenee, eikä tämänpäiväinen lento varmasti auta niihin raivokohtauksiin yhtään. Toissapäivänä olimme kauppakeskuksessa ja Elis sai aivan järkyttävät raivarit kun ei saanut tulla pois rattaista. Koskaan en ole hävennyt yhtä paljon missään. Okei, keksin montakin kertaa kun on hävettänyt, mutta niihin liittyy yleensä omia mokia.
Ensi viikko tulee olemaan hiljaista blogin puolella, mutta toisaalta kun en ole tällainen postaus per päivä tyyppi, sitä tuskin kukaan huomaa. Instagrammissa @aidinmatka voi kuitenkin seurata meidän reissua ja varmasti lisäilenkin sinne paljon kuvia. Onneksi C:n äiti lähtee mukaan myös ja onhan siellä jo C:n velikin sekä puoli sukua, niin ehtisin ehkä hetken hengähtää itse. 🙂
Palaillaan siis viikon kuluttua runsaiden kuvapostausten kera. <3
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *