Vihdoin haave toteutuu

Tällä kertaa ei minun haaveeni vaan C:n. Mainitsinkin jo aikaisemmin hankkineeni C:lle tatuointilahjakortin huomenlahjaksi ja tänään koittaa se päivä, kun C saa vihdoin haluamansa kuvan koristamaan toista kättä.

Alunperinhän en halunnut hankkia huomenlahjoja ollenkaan, mutta kun tajusin miten hieno lahja tatuointilahjakortti olisi C:lle, päätin että hankitaan ne sittenkin toisillemme. Itselläni oli asian suhteen ehkä hieman parempi tilanne, sillä tiesin heti mitä haluan C:lle hankin ja olen aina ollut erinomainen lahjojen hankkimisessa ja tykkään ilahduttaa muita.

C on puhunut siis uudesta tatuoinnista siitä saakka kun olemme toisemme tunteneet, mutta rahatilanne ei ole antanut mahdollisuutta sen hankkimiselle. Häihin kun aloimme kerätä rahaa, alkoi C kysellä voisimmeko häiden jälkeen ensimmäisenä kerätä rahaa hänen tatuointiin ja sanoin sen olevan ok. Häiden lähestyessä tatuointikuume koveni C:llä ja sain kuulla lähes päivittäin miten hän haluaa jo tatuoinnin ja kysyi päivä toisensa jälkeen voiko hän ottaa tatuoinnin häiden jälkeen.

Siinä missä lahjojen piilottelu on muutenkin todella hankalaa, niin kun toinen puhuu asiasta päivittäin täysin tietämättä, että hänen haaveensa toteutuu nopeammin kuin osaa odottaa, tulee itsekin malttamattomaksi.

Hankin C:lle siis lahjakortin Kajaste Artiin, jossa hän oli päättänyt haluavansa ottaa seuraavan tatuointinsa. Kävimme noin kuukausi takaperin yhdessä Kajaste Artissa juttelemassa tatuoinnista ja sopimassa tatuointiajankohta ja tänään siis se vihdoin tapahtuu ja olen todella innoissani C:n puolesta. Harmi etten pääse mukaan, sillä olen töissä ja sen jälkeen Eliksen kanssa. Noh, illalla pääsen vihdoin näkemään myös tatuoinnin ja toivottavasti siitä tulee yhtä upea ellei jopa upeampi kuin olimme molemmat ajatelleet. 🙂

Vihjaisin aikaisemmin blogissa myös toisesta huomenlahjasta, jonka kävin C:lle hankkimassa ja paljastetaan nyt, että tatuointilahjakortin lisäksi kävin myös huomenlahjakuvauksissa C:lle ja en voi muuta kuin kehua Jirina Alankoa, joka tämän ujon, kameraa pelkäävän naisen sai rentoutumaan ja otettua aivan MIELETTÖMIÄ kuvia itsestäni. En olisi voinut ikipäivänä kuvitellakaan, että musta saisi sellaisia kuvia. Kroppa ei todellakaan ole siinä kunnossa, miltä se on saatu kuvissa näyttämään asennoilla ja valoilla ja kuvakulmilla. Paikalla oli myös ammattimeikkaaja/-kampaaja, joka laittoi naamarin ja tukan kuntoon jota ilman en kuvia olisi mennyt ottamaan. Halusin kuviin vahvan smokey eye -meikin enkä sellaista osaa itse todellakaan laittaa.

Huh heijaa, nyt pitäisi päättää mitä kuvista teetetään kun ei viitsisi ihan tuollaisista kuvista mitään isoja tauluja laittaa seinälle tai saan hävetä silmät päästä kun tulee vieraita kylään. Valitettavasti tänne en kehtaa kuvia julkaista. 🙂 Mitään intiimialueita niissä ei näy, mutta on silti omaan makuun melko rohkeita. Tässä kuitenkin kuva valmistautumisesta kuvauksiin. En tiedä miksi huuleni näyttävät kuvissa sinisiltä, mutta ei ne oikeasti olleet.

Jos joku ikinä miettii huomenlahjakuvien ottamista, niin suosittelen todella ja haluan myös suositella Jirinaa, sillä hän kyllä hoiti homman hienosti.

20140727_181758-MIX.jpg

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *