Kenkäkaapin päivitys

29102014-1-3.jpg

29102014-2-3.jpg

29102014-3-3.jpg

29102014-5-2.jpg

29102014-6-2.jpg

29102014-7.jpg

29102014-8.jpg

29102014-9.jpg

Olen viimeisen puolen vuoden sisällä tehnyt rajuja leikkauksia vaatekaapissani niin vaatteiden kuin kenkienkin osalta. Ensimmäistä kertaa elämässäni en viikannut kaappiin takaisin niitä “mahdun tähän vielä joskus” -vaatteita tai säilyttänyt niitä “kyllä mä vielä joskus jaksan näillä korkkareilla jossain juhlissa kävellä” -kenkiä. Olen päättänyt sen sijaan hankkia kaappiin vain muutamia käytännöllisia vaatteita sekä kenkiä sen sijaan että ne rönsyilisi kaikkea epämääräistä. Ostin loppukesästä H&M:stä yhdet todella nätit nilkkurit ja totesin ne sekä edullisiksi että miellyttäviksi jaloissa ja pian niistä tulikin yhdet käytetyimmistä kengistäni.

Noin kuukausi sitten selailin taas H&M:n kenkävalikoimaa ja siellä oli toinen toistaan ihanampia nilkkureita ja päätin hankkia muutamat sellaiset vielä lisää täydentämään kenkäkaappiani. Yritin valita mahdollisimman erilaiset, jolloin niitä tulisi kaikkia käytettyä ja onhan niitä tullutkin. Olen melkoinen jalkavammainen, nimittäin toinen jalkani on aivan muutaman millin toista isompi, mikä aiheuttaa vaikeuksia kenkien ostossa, mutta nämä H&M:n nilkkurit ovat kyllä olleet kaikki erittäin loistavat jalassa.

Vielä haaveilen Unisan hieman eri hintaryhmässä liikkuvista nilkkureista, mutta nämä H&M:n eivät ollenkaan ole huono kilpailija niille. Mitäs tykkäätte, nousiko jotkut nilkkureista lemppareiksi ja suositteko itse tällaisia “halpiskenkiä”? Itselläni eniten on ollut käytössä varmaan nuo ruskeat mokkaiset, mikä oli itseasiassa aikamoinen yllättäjä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *