Vastapainoa sairastelulle

hoplop-130144.jpg

hoplop-130149.jpg

hoplop-130172.jpg

hoplop-130204.jpg

Viime viikolla jäi kirjoittelut tänne vähemmälle, koska kurottiin vähän kiinni sitä menetettyä aikaa nähdä kavereita, kun toissa viikko meni sairastaen kotona, hampaita kiristellen. Sainkin sovittua melkein jokaiselle päivälle treffit mikä tuli enemmän kuin tarpeeseen. 🙂

Maanantai alkoi kyläilemällä ystäväni luona, jolla on Elistä tasan kolme kuukautta nuorempi poika. Elis oli heillä hoidossa muutamana päivänä viikossa viime talvena, kun en vielä saanut Elikselle hoitopaikkaa ja hinguin takaisin töihin. Muisteltiin siinä samalla kuinka lapset on kasvaneet, nimittäin Eliksen ollessa siellä hoidossa hänen poikansa vasta makasi avuttomana lattialla ja Elis opetteli seisomaan ilman tukea. Nyt he jo juoksivat siellä toisiaan karkuun ja leikki erilaisia piilo- ja hippaleikkejä ja välillä tappelivat leluista.

Tiistaina menimme meidän kirkolle katsomaan siellä järjestettyä Ihmeellinen Yö -lastenkonserttia. Puhuimme konsertista ystäväni kanssa jo maanantaina ja sovimme menevämme sinne yhdessä ja houkuttelin mukaan vielä lisäksi toisenkin ystäväni sekä naapurini. Enpä ole ikinä ollut kirkossa niin, että siellä on ollut sellainen melske päällä. Lapsia sinkoili ympäriinsä ja vanhemmat juoksivat perässä.

Keskiviikoksi olimme maanantaina suunnitelleet ystäväni kanssa Hoplop reissua, mutta se siirtyi lauantaille ja saimmekin kylään toisen ystäväni, jolla on 2,5 vuotias poika. Iltapäivä tarjoili hyvin levotonta ja villiä menoa.

Torstaina menimme kyläilemään ystäväni luokse, jolla on Elistä kaksi päivää nuorempi tyttö. Tämän jälkeen menimme vielä vanhempieni luokse koristelemaan pipareita ja hetken mielijohteesta äitini ehdotti Elikselle kylpyä ja siinäpä vasta riemu repesi. En muista milloin olisin viimeksi nähnyt Elistä niin innostuneena kuin kylvyssä. Videomateriaalia tuli kuvattua useamman minuutin verran isille talteen. Kotimatkalla Elis nukahtikin autoon ja kotona vaihtui vaatteet vain yökkäriin ja hampaiden pesun kautta takaisin nukkumaan.

Lauantaiaamu alkoi pipareiden tekemisellä, jotka onnistuneesti poltin uunissa. Päiväunien jälkeen lähdimme sovitusti Hoplopiin ja sen jälkeen Tapiolan Kauppakeskus AINOAan syömään Funky Burgeriin. Olipa muuten aika massiiviset pihvit hampurilaisissa. Ruokailun jälkeen oli tarkoitus vielä tehdä jouluostoksia, mutta Elis ei viihtynyt yhtään, joten se loppui lyhyeen.

Sunnuntaina menimme jo tavaksi muodostuneesti miehen isovanhemmille kahville ja sitä ennen kävin kuvaamassa naapurini ristiäiset.

Sellainen viikko siis meillä takana ja tällä viikolla pitäisi oikeasti alkaa miettiä joululahjoja, en ole ehtinyt vielä ajatustakaan suoda niille ja jostain pitäisi vielä keksiä myös aikaa käydä ne hankkimassa. Kääk. Joko te olette tehneet kaikki jouluostokset?

Täytyy kyllä todeta, että kameran kantaminen mukana on todella hankalaa ja en voi kun nostaa hattua kaikille bloggaajille, jotka jaksavat aina vaan sitä kantaa mukana mihin ikinä meneekään. Itselläni se syö kyllä kaiken ilon itse tekemisestä, kun pitää yrittää kokoajan muistaa räpsiä kuvia blogia varten. Miten te yhdistätte kuvaamisen itse tekemiseen?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *