Pariskuntaillat ja lautapelit

P1100014-1.jpg

P1100015-2.jpg

P1100017-4.jpg

P1100019-6.jpg

P1100022-9.jpg
Muuttaessani nykyiseen asuntoomme reilu viisi vuotta sitten, haaveilin pariskuntailloista jolloin saan puuhastella keittiössä ja kattaa pöydän kauniisti ja tarjota vieraille hyvää ruokaa, nauttia viiniä sivistyneesti ja pelata lautapelejä.
Eilen meidän ruokapöytä oli katettu toisen kerran koko tämän viiden vuoden aikana illallista ja aikuisten yhdessäoloa varten. Sekin oikeastaan ihan extempore, koska laitoin rakkaalle ystävälleni viestiä neljän maissa ja pyysin meille syömään. En odottanut heidän pääsevän näin lyhyellä varoitusajalla mutta he pääsivätkin. Aloin samantien innoissani valmistelemaan ruokaa ja odotellessa huomasinkin kattaneeni pöydän kauniisti ja siivonneeni koko kodin.
Tarjoilin heille kreikkalaisia pita gyroksia kanalla ja tämän reseptiksikin kutsutun kokoonpanon kehittelin ihan itse vasta toissapäivänä, todeten sen niin herkulliseksi että piti heti tehdä uudelleen. Jopa puoliksi kreikkalainen miehenikin kehui pita gyroksiani ja tzazikia yhdeksi parhaaksi koskaan maistamistaan. Pisteet kotiin, jee!
Ruoan päätteeksi pelasimme myös lautapeliä Splendor, jonka ostimme ennen joulua. Peli osoittautui todella hyväksi, ainoa miinus surkea pelikaveri joka keskittyi liikaa muiden pelin kyttäämiseen ja hidastutti näin pelin etenemistä ;D hahah!

EDIT: Ennen kuin joku ihmettelee missä Elis oli, niin hän touhusi innoissaan mukana ja ruokaili yhdessä meidän aikuisten kanssa. Ruokailun jälkeen hän viihdytti meitä kaikkia omalla showllaan, hän on nykyään aikamoinen showmies. Yhdeksän jälkeen kävin vaihdettiin yökkäri, pestiin hampaat ja mentiin sänkyyn lukemaan iltasatu, johon hän nukahti ja sitten jatkoimme iltaa aikuisten kesken siirtymällä pöydän ääreen pelaamaan lautapelejä. Pelit veikin mukanaan ja vieraamme lähtivät kotiin vasta puolen yön jälkeen.

Uppoaako teihin pariskuntaillat ja lautapelit? Onko teillä lempparipelejä, mielelläni otan vinkkejä vastaan!

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *