Sneak peak

Tänään on vihdoin se päivä, kun meidän perhe suuntaa kohti etelän lämpöä ja jättää uuden kodin. Meillä ei vieläkään toimi kotona netti, joten blogi on elänyt mm. sen sekä muuttokiireiden takia hiljaiseloa. Sain aamulla kuitenkin räpsäistyä pari sneak peak kuvaa teille meidän kodista, loppu jääköön odottelemaan paluutamme ja viimeisiä silauksia, että saadaan kaikki loput tavarat paikoilleen. 🙂

blogiin-2.jpg

blogiin-3.jpg

blogiin.jpg

Epäonneksemme sain vielä juuri aamusella viestin matkanjärjestäjältä, että lentomme lähtö viivästyy 3,5 tunnilla, mikä harmittaa todella paljon. Se tarkoittaa sitä, että huomenna olemme perillä hotellillamme vasta neljän jälkeen iltapäivällä ja Thaimaassahan pimenee melko aikaisin, joten ensimmäinen päivä menee käytännössä ihan hukkaan nyt. Tältä näyttää meidän pakkaamiset kuitenkin vielä tälläkin hetkellä, joten ehkä pieni lisäaika ei ole yhtään pahitteeksi?

blogiin-4.jpg

blogiin-5.jpg

Nyt kuitenkin lähden jatkamaan pakkaamista ja toivon, että lähtö ei tuosta enempää viivästyisi. Instagramista @aidinmatka pystyy meidän reissua seuraamaan blogia paremmin, joten hypätkää sinne kyytiin! 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *