Haaveista totta

haaveilut-1.jpg

Viimeiset kaksi kuukautta on mennyt ensin haaveillessa kylpyhuoneremontista ja sitten päästen toteuttamaan sitä. Viimeiset kolme viikkoa on mennyt eläen ilman suihkua, keskellä kamalaa läävää niin sisältä kuin talon ulkopuoleltakin, elävällä herätyskellolla, joka jokaikinen aamu pimpottaa ovikelloa seitsemältä aamulla ja kantaen saunapaneeleita pakettiautoon kaatosateella ja stressaten onko nyt määrät ja mitat laskettu oikein.

Vihdoin ollaan loppusuoralla, vaikka kalusteiden toimitus on vasta neljän viikon päästä. Mutta kalusteet ei estä meitä käymästä suihkussa ja siivoamasta tuota etupihaa purkutavarasta ja saamasta yhtä ylimääräistä huonettamme tyhjäksi työmiehen työkaluista ja siitä kamalasta remonttipölystä.

Lopputulos on aivan uskomattoman hieno enkä voisi tyytyväisempi olla materiaalivalintoihini. Tietenkään tässäkään kohtaa mieheltä ei kysytty mielipidettä, mutta hän luottaa minuun sataprosenttisesti ja on yhtä yllättynyt nytkin miten nappisuoritus tämä oli. En malta odottaa, että saan näyttää sen myös teille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *