Höpinöitä

lauantai-7.jpg

Aurinkoiset ilmat saivat vielä tänäänkin jatkoa, vaikka pieni sadekeli alkuillasta yllättikin. Meidän perheen aamu alkoi jo hieman kuuden jälkeen, pitäisi varmaan hankkia pimennysverho myös meidän makuuhuoneeseen. Mies lähti aamulla sitten töihin ja jäätiin Eliksen kanssa kaksin. Kymmeneltä Elis oli päiväunilla kun näytti niin väsyneeltä, että passitin nukkumaan. Päiväunien jälkeen saimme mieluisia vieraita, kun saatiin sekä äiti että poika leikkiseuraa. Lapsilla tosin ei oikein tahtonut vaatteet pysyä päällä, nytkö se jo alkaa?? 😀

Tein vieraille vohveleita, juotiin kahvit ja ulkoiltiin pihalla. Iltapäivällä mies tuli pyörähtämään kotona ja lähti humpuuttelemaan. Käytiin Eliksen kanssa kaupassa ostamassa maitoa ja jätskit, hakemassa Gugguun paketti smartpostista ja nautittiin vielä lisää auringosta. Vain hetkeä myöhemmin kuvien ottamisesta, isot tummat pilvet ilmestyi, mutta onneksi selvittiin melko lyhyellä sateelta ja saatiin vielä nauttia ilta-auringosta, joka tulvi valoa olohuoneeseen.

Sellainen oli meidän päivä lyhyesti. Nyt Elis on nukkumassa, minä tulin yläkertaan näpyttelemään tätä tekstiä ja katsomaan päivän kuvasaldon. Sitten pitäisi vielä lenkittää koira pikaisesti ja vähän karkkihammasta kolottaa ja pohdin, josko koiran ulkoilutusreissulla piipahtaisin Siwasta hakemasta karkkia. Elämän suuria kysymyksiä. 🙂 Toivottavasti sielläkin nautitaan viikonlopusta!

lauantai-1.jpg

lauantai-2.jpg

lauantai-3.jpg

lauantai-4.jpg

lauantai-5.jpg

lauantai-6.jpg

lauantai-8.jpg

lauantai-9.jpg

lauantai-10.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *