Pieniä hankintoja Ikeasta

vesikarahvi-2.jpg

Kävin viime viikolla Ikeassa hankkimassa jo olemassa olevaan verhokiskoomme seinäkiinnikkeet sekä eteisen tuulikaappiin hyllyn ja kannattimet. Näiltä reissuiltahan ei koskaan vältytä ilman muutamaa heräteostosta, eikä niin käynyt tälläkään kertaa. 🙂 Äitini oli nimittäin samalla mukana hakemassa pikkuveljeni yo-juhliin kuohuviinilaseja ja tarjoiluastioita, joten siinä samalla itselläni oli aikaa kierrellä siinä keittiöosastolla.

Keittiötarvikkeet on ollut aina Ikeassa ollessa se oma heikko kohta ja sieltä onkin vuosien varrella raahattu yhtä sun toista tarviketta. Nyt olenkin viimeisen vuoden ajan tehnyt luopumista niin astioiden kun ruoanlaittovälineidenkin suhteen.

Postailin viime vuoden puolella aikuisuuden merkistä, joka käsitteli yhden astiasarjan keräämistä sen sijaan, että kaapit rönsyilisi kaikkea sekalaista. Listaan lukeutui mukaan myös Muuton Corky-karahvi, joka edelleen on toivelistalla. Se on kuitenkin vähän liian kallis ollakseen vain vesikarahvi ja yllätyin kun näin Ikeassa vastaavanlaisen vain hintaan 4,99 euroa. Tietenkään se ei ole yhtä kauniisti muotoiltu eikä korkki ole kaunis pyöreä pallo, mutta miellytti riittävästi omaa silmääni ottaen huomioon edullisen hinnan.

vesikarahvi-3.jpg

vesikarahvi-4.jpg

Muistin myös meidän puutteen isosta keittokattilasta ja käsissäni oli jo iso 5 litran halpiskattila, mutta kun näin tämän aivan uskomattoman söpön vihreän emalikattilan, olin aivan myyty ja vaikka se ei vastaa kriteereitä ISO keittokattila, oli se pakko napata mukaan ja heittää hiiteen se halpiskattila. 3 litraa on kuitenkin riittävä tilavuus meidän perheen kesäkeitoille. Samaa kattilaa löytyi myös beigen värisenä ja se sopii myös induktioliedelle.

emalikattila-1.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *