Kevään hankinnat

Ehdin talvella pitämään hetken aikaa listaa kuluneen kuukauden hankinnoista ja se oli ihan hyvä muistutus itsellenikin siitä, mihin rahamme tungen. Thaimaan reissun ja muuton myötä listaus kuitenkin jäi vähän heitteille. Toisaalta muuttaessa tulee tehtyä yhtä sun toista hankintaa, kylppäriremontista ja pihan laittamisesta puhumattakaan. Ajattelin nyt kuitenkin ryhdistäytyä ja jatkaa taas niiden listojen tekemistä ja teenkin tässä pienen koontilistan kevään (sisältäen helmi-toukokuun) hankinnoista, lukuunottamatta kylpyhuoneremontin syöneitä hankintoja ja se jos jokin onkin syönyt varojamme.

Pihalle tehdyt hankinnat

pihahankinnat.png1. Betoniruukut, Clas Ohlson / 2. Plaston keinu, Prisma / 3. Mustangin kaasugrilli, Bauhaus / 4. Pylvästuijat, Hong Kong / 5. Oliivipuut, Bauhaus / 6. Laventelit, Hong Kong

Lisäksi jouduin hankkimaan nurmikolle hieman elvyyttäviä tarvikkeita.

Sisustushankinnat

sisustus_toukokuu.png

1. Pieni pyöreä maljakko, Hemtex / 2. Tarjotinvaunu, Ikea / 3. Erivärisiä säilytyslaatikoita, Hemtex / 4. Vaneriset säilytyslaatikot, Hemtex / 5. Emalikattila ja vesikarahvi, Ikea / 6. Muratti ja pennimuori, Plantagen / 7. Peikonlehti, Bauhaus / 8. Sänky, Ikea / 9. Molecular 5 -kattovalaisin / Room21 / 10. Valokki-villamatto, VM-Carpet / 11. Pellavalakanat, Finlayson

Lisäksi ostin Ikeasta eteiseen hyllyn ja kannattimet, työtason jo olemassa oleville pukkijaloille, seinäkiinnikkeet verhotangolle, WC:n maton ja muutaman Ribba-kehyksen Eliksen sormiväripiirustuksille. Clas Ohlsonista hankin hyllynkannattimet makuuhuoneen seinävalaisimille sekä muutaman kehyksen. Netistä sisustushankintoja tuli tehtyä vain muutaman julisteen verran makuuhuoneemme seinälle. Omasta mielestäni ollaan kuitenkin selvitty hyvin vähäisillä sisustushankinnoilla, kun kyseessä on kuitenkin neljä kulunutta kuukautta ja muutto uuteen kotiin.

Vaatehankinnat

vaatteet_toukokuu.png

1. Tennarit, Nike / 2. Trenssi, Object / 3. Trenssi, Vila / 4. Aurinkolasit, Even&Odd / 5. Girlfriend Jeans, H&M / 6. Tennarit, H&M / 7. Juoksupaita ja -housut, H&M / 8. Valkoinen paita, H&M / 9. Farkkupaita, KappAhl / 10. Trikoohame, KappAhl

Pitihän sitä päivittää taas vähän vaatekaappia kesän tullessa. Heitin muuttoa ennen ja sen jälkeen ison kasan vaatteita pois varastoon, joka onkin nyt pullollaan vaatekasseja odottamassa vientiä kirppikselle ja Punaisen Ristin konttiin. Heittäessä talvitakit varastoon odottelemaan taas omaa vuoroaan, hämmästyin millä takilla olen aikaisempana keväänä ja syksynä kulkenut, kun ei mitään kevättakkia kaapista löytynyt. Hankin sitten trenssitakit oikein kaksin kappalein ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen hankintoihini. Olen myös aivan rakastunut noihin Henkkamaukan Girlfriend -farkkuihin, koska niissä ei tule ahdistunut lihava olo ja näyttää hyvältä päällä! Boyfriend -farkut eivät ole koskaan istuneet päälleni, mutta näiden ollessa aavistuksen tiukempaa sorttia, voin minäkin niitä käyttää. Myös KappAhlin polvipituinen trikoohame alesta oli ihan nappiostos ja ollutkin viime viikosta saakka päivittäin päälläni aina eri paidan kanssa. Tämä hame kun nousee vyötärölle saakka, voin hyvin käyttää crop toppeja ilman, että napa vilkkuu. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *