TahkoMTB

20130629_073105.jpg

Tänään on viimeinen työpäivä tällä viikolla ja huomenna aamulla meidän perhe isolla P:llä kurvaa autonsa kohti Kuopiota TahkoMTB kisoihin. Toisin sanoen sinne lähtee meidän perheen lisäksi myös siskoni perhe sekä vanhempamme ja toinen pikkuveljistämme. Kisaan on osallistumassa kaikki reissuun lähtevät miehet, maastopyöräily on siis koukutettu lähes koko suvulle.

Kisatunnelma on paikan päällä ihan mieletön ja on mukava olla osallisena siellä, vaikkakin vain huoltotiimissä / kannustusjoukoissa.Toivotaan hyviä kelejä myös tänä vuonna sinne, niin meininki on taatusti leppoisa. Olimme edellisen kerran mukana reissussa kesällä 2013 Eliksen ollessa vasta kolmen kuukauden ikäinen. Silloin mieheni osallistui 45 km ajoon. Tänä vuonna hän on osallistumassa yöajoon, joka on 60 km. Koko kevät on mennyt ajovarusteiden hankinnassa ja nyt pitäisi vehkeet olla kyllä vimpan päälle tuonne ajoon.

P6280269.JPG

P6290300.JPG

Tämä on kolmas vuosi kun olemme mukana paikan päällä, ensimmäisenä vuotena mieheni ei vielä osallistunut itse ajoon, vaan olimme mukana vain kannustusjoukoissa. Onko nämä TahkoMTB kisat tuttuja teille ja sattuuko siellä lukijoissa olla muita paikan päälle matkaavia? 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *