Raakasuklaan ohjeet paketoituna

miranlahja.jpg
Voi kun olisin halunnut jakaa tämän teille jo ennen joulua, mutta tiedän rakkaan siskoni lukevan blogiani joten enhän voinut paljastaa joululahjaa täällä etukäteen. Kysyin  kerran häneltä ihan suoraan mitä hän toivoo joululahjaksi ja olemmehan monesti jutelleet miten hän haluaisi opetella tekemään raakasuklaata. Päätin sitten kasata hänelle raaka-aineet ja kirjoittaa ohjeet.

Päädyin ostamaan Voimaruoan raaka-aineita, sillä ne nyt vain ovat nätimmät pakkaukset kuin esimerkiksi Cocovin. Clas Ohlsonista ostin hillopurkin, johon sujautin puoli litraa POP Amaranttia. Itse olen käyttänyt makeutukseen hunajaa, mutta siskolleni ostin Lifen myyjän suosituksesta agavesiirappia.

Ensin oli tarkoitus vain koneella kirjoittaa resepti, mutta tehdessämme Eliksen kanssa joulukortteja päiväkotitädeille, intouduin itsekin maalailemaan vesiväreillä. Keksin sitten myöhemmin käyttää maalaamaani A4:sta pohjana reseptille ja siitä tulikin aika nätti. Ainakin jos ei keskity tuijottamaan harakanvarpaitani. Käsiala on kyllä niin ruostunut vuosien aikana ja eipä se koskaan ole mikään kehuttava ollutkaan.

Reseptihän on tuttu Saara Sarvaksen blogista (klik) ja olen sitä hehkuttanut blogissa ennenkin. Olen sitä ihan vähän muokannut itselle sopivaksi ja kirjoitin sen sellaisenaan tähän lahjaankin. Sain tosin muutama päivä sitten siskoltani puhelun ”Missä vaiheessa kaakaovoi sulatetaan, kun sitä ei lue tässä ohjeessa…” Hups, pieni lapsus jos toinenkin oli korttiin päässyt, nimittäin siellähän tosiaan lukee ensimmäisessä kohdassa, että sulata kookosvoi, jonka siskoni oli käsittänyt sitten kookosöljyksi ja siellä hän iloisesti sulatteli kookosöljyä. 😀

Päällystin kenkälaatikon, jonka pohjalle laitoin silkkipaperia ja kasasin tarvikkeet paikoilleen. Lahjanauhaksi keksin vielä käyttää ”Enjoy the good life” -tekstillä koristeltua kangasnauhaa, joka oli tullut pussilakanasetin mukana ja minä vanha jemmarihan otan talteen aina tällaiset. Teksti sopi paketin teemaan kuin nenä päähän, uusiokäyttöä parhaimmillaan. 😉

Mitäs tykkäätte lahjaideasta?
miranlahja-8.jpg
miranlahja-2.jpg

miranlahja-4.jpg

miranlahja-5.jpg

miranlahja-6.jpg

miranlahja-3.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *