Akkujen latausta

kotona.jpg

Vaikka ulkona ei näytä yhtään niin ihanalta kun viime viikolla, niin toivottelen silti kaikille mukavaa alkanutta viikkoa. Vaikuttaako muillakin sää mielialaan? Viime viikolla aurinko helli ja nyt taas sataa räntää, on pimeää ja märkää ja se heijastuu ainakin omaan fiilikseen.

Viikonloppuna saatiin onneksi ladata akkuja tekemättä mitään erikoista. Sain perjantaina postista Noshin vaatekutsuilta tilaamani vaatteet ja niitä sitten soviteltiin viikonloppuna. Lauantaina vietimme koko päivän yhdessä ystäväni ja hänen lapsen kanssa molempien miesten ahkeroidessa töissä. Iltapäivällä pyörähdettiin vielä Ikeassa ja se oli kyllä historiani nopein ja edullisin Ikeareissu.

Päätimme laittaa kukkaronnyörit kiinni loppukuukaudeksi ja nimenomaan herkut ja roskaruoka on pannassa, samoin sisustushömpötykset ja vaatteisiin törsääminen. Se ei estänyt kuitenkaan herkuttelemasta, perjantaina leivoin kaapista löytyvistä tarvikkeista suklaakakun vieraille, jota sitten mussutettiin koko viikonloppu ja lauantaina tehtiin hampurilaisia.

Sunnuntaina sain rauhassa leikkiä viherpeukaloa, kun mieheni lähti peliin ja mummi vei Eliksen katsomaan isin peliä. Sain yllättäen sitä kuuluisaa omaa aikaa, kun sain viestin, jossa mieheni äiti tarjoutui viemään Eliksen peliin ja sen jälkeen syömään. Olin kyllä niin hukassa ja sormi suussa tuon oman aikani kanssa, etten tiennyt mitä sillä tehdä. Päädyin siis upottamaan sormeni multaan ja katsomaan yhden hömppäelokuvan.

kotona-2.jpg

viikonloppu-4.jpg

viikonloppu-6.jpg

viikonloppu-14.jpg

viikonloppu-2.jpg

viikonloppu-7.jpg

viikonloppu-8.jpg

viikonloppu-10.jpg

viikonloppu-11.jpg

viikonloppu-13.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *