Ulkoilmamyrkytys Nuuksiossa

nuuksio-45.jpg

Palataan meidän Tallinnan kylpyläreissuun vähän myöhemmin ja fiilistellään vähän tätä kevättä ilmassa. Lumet alkaa olla sulanut pois ja lämpötilat hipoo auringossa kymmentä astetta. Kyllä siinä viihtyy jo itse kukin. Oli ihana palata sunnuntaina kotiin ja vaikka jatkoimme matkaa vielä suoraan pääsiäislounaalle, ei päivä tuntunut pitkältä, koska aurinko porotteli ikkunoista sisään vielä puoli kahdeksalta illalla. Kotimatkalla haimme vielä koiran siskoltani hoidosta ja sovimme heti tärskyt seuraavalle päivälle retkeilyn ja grillailun merkeissä Nuuksioon.

Olen jo pitkään halunnut lähteä retkelle Nuuksioon, ottaa mukaan lämmintä kaakaota termarissa, makkaraa ja vaahtokarkkeja. Vaahtokarkit tosin vaihtui vieläkin parempaan, tikkupulliin. Siskon mies teki aamulla herkullisen pullataikinan ja vitsi miten nostalginen fiilis tuli kun taikinaa kieputeltiin kepin ympäri ja grillailtiin niitä.

Sää oli mitä mainioin aloittaa tällainen perheen yhteinen retkeily, meille kun se oli ensimmäinen laatuaan. Sää houkutteli monet muutkin paikalle ja melko täyttä metsäpoluilla olikin. Siellä sitten liukasteltiin menemään ja mieheni, itse satusetä, kertoi lapsille tarinoita jättiläisestä ja jättiläisen räästä, jonka päällä kävelimme ja jota valui kallion reunoja pitkin. Grillipaikalta takaisin kävellessä itselleni iski ulkoilmamyrkytys, taisi oman tikkupullan grillaaminen olla viimeinen niitti ja silmäluomia rupesi painamaan.

Ihan mahtava päivä, liki kolmen tunnin reipasta ulkoilua kauniissa säässä. Siinä ei huolet eikä murheet painanut ja kaikilla oli mukavaa.

nuuksio.jpg

nuuksio-3.jpg

nuuksio-7.jpg

nuuksio-14.jpg

nuuksio-18.jpg

nuuksio-20.jpg

nuuksio-26.jpg

nuuksio-33.jpg

nuuksio-37.jpg

nuuksio-44.jpg

nuuksio-46.jpg

nuuksio-51.jpg

nuuksio-54.jpg

nuuksio-66.jpg

nuuksio-69.jpg

nuuksio-74.jpg

nuuksio-76.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *