170 km

ahvenanmaa-8.jpg

Pahoittelut blogitauosta, viime viikko meni Ahvenanmaalla pyöräillen, eikä täten oikein blogia päässyt päivittelemään. Viikonloppu meni sitten palautuessa reissusta ja kuvia purkiessa koneelle. Kuvia tuli räpsittyä taas kahden kameran voimin lähemmäs 400. Lähdimme siis viime viikon maanantaina Ahvenanmaalle pyöräilemään neljäksi päiväksi ja perjantaina laivamme saapui aamulla Helsingin satamaan. Sinnikkäinä ja energiaa puhkuen päätimme vielä pyöräillä kaatosateessa kotiin reilut 25 km. Nauroin lähes koko matkan, oli jotenkin todella huvittunut ja onnellinen olo ettei kaatosadekaan haitannut.

Ajattelin kertoa reissustamme muutamassa postauksessa. Ensimmäisenä haluan tietysti jakaa kaikkia ihania kuvia kanssanne, Ahvenanmaa tarjoilee upeita maisemia ja pyöräillessä niistä saa kyllä kaiken irti. Kuvasin reissua myös ahkerasti Snapchatiin ja monet olivatkin todella innoissaan päästessään seuraamaan matkaamme ja vastoinkäymisiämme lähes livenä.

Puran reissumme tekstiksi paremmalla ajalla, mutta tässä siis kuvia joista välittyy reissun fiiliksiä. 🙂

ahvenanmaa-19.jpg

ahvenanmaa-29.jpg

ahvenanmaa-42.jpg

ahvenanmaa-52.jpg

ahvenanmaa-83.jpg

ahvenanmaa-98.jpg

ahvenanmaa-111.jpg

ahvenanmaa-144.jpg

ahvenanmaa-152.jpg

ahvenanmaa-157.jpg

ahvenanmaa-191.jpg

ahvenanmaa-199.jpg

ahvenanmaa-207.jpg

ahvenanmaa-228.jpg

ahvenanmaa-230.jpg

ahvenanmaa-233.jpg

ahvenanmaa-241.jpg

ahvenanmaa-242.jpg

ahvenanmaa-252.jpg

ahvenanmaa-303.jpg

ahvenanmaa-310.jpg

ahvenanmaa-311.jpg

ahvenanmaa-312.jpg

ahvenanmaa-316.jpg

ahvenanmaa-320.jpg

ahvenanmaa-329.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *