Uusi sisustusrakkaus

mingmaljakko-3.jpg

Olen jo pitkään halunnut itselleni jonkun kauniin maljakon, sillä ainoat omistamani maljakot ovat Iittalan Aalto-maljakot kahdessa eri koossa ja ne on kyllästyttänyt ulkomuodoltaan jo pitkään. Himoitsin kauan Muuton Silent ja Elevated vaaseja, mutta ennen kuin ehdin tehdä päätöstä väristä, Marimekko julkisti uudet Carina Seth Andersonin muotoilemat maljakot, pieni ja söpö Flower maljakko kahdessa eri sävyssä, iso valkoinen Ming sekä kirkas Urna. Rakastuin niihin ensisilmäyksellä, varsinkin hentoon, vaaleanpunaiseen Flower maljakkoon ja valkoiseen Ming maljakkoon.

Haaveeni toteutui muutama viikko sitten, kun sain aikaiseksi käyttää äitienpäiväksi saamani lahjakortin Finnish Design Shopiin ja tilasin valkoisen Mingin. Ja se on juuri niin täydellinen kun ajattelinkin. Lisäksi se on muotoilunsa vuoksi monikäyttöinen ja siihen pystyy asettelemaan vähän runsaamman kimpun tai vaikka vain muutaman oksan.

Tuo kaunis maljakko vaatisi nyt kyllä olohuoneeseen sohvapöydän ja mielessä onkin jo yksi tietty. Kuvien kukat on kerätty omalta takapihalta. 🙂

mingmaljakko-8.jpgmingmaljakko-5.jpgmingmaljakko-2.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *