Uutta makuuhuoneessa

aitiohylly-2.jpg

Vihdoinkin jotain uutta makuuhuoneessa! Nimittäin Iittalan Aitio-hylly koivulevyllä. Olen ihastellut sitä usein, mutta hinta on aina kirpaissut ja se on jäänyt ostamatta. Nyt Iittalalla oli kuitenkin todella hyvät -50% alennukset ja tuossa hyllyssä alennus oli jo todella tuntuva. En siis voinut muuta kun käydä ostamassa sen Espoon Keskustan myymälästä, sillä verkkokaupasta se oli loppuunmyyty nanosekunnissa. Verkkokaupasta sen sijaan tein muutaman muunkin löydön, mutta ne hakevat vielä paikkaansa, joten niistä lisää myöhemmin.

Tuo koivuinen Aitio-hylly löysi heti paikkansa makuuhuoneesta ja sopii sinne mielestäni erinomaisesti. Olin pitkään harkinnut tuolle paikalle String Pocketin hankkimista, mutta tuo on ehdottomasti parempi vai mitä? 🙂

Makuuhuoneessa kaipaisin lisääkin muutoksia, nimittäin tuo edellisten asukkaiden jättämä rullaverho kummittelee siellä edelleen ja siihen pitäisi löytää jokin kauniimpi ratkaisu. Lisäksi haaveilen vieläkin seinän maalaamista. Halusin pitkään maalata sen betonimaiseksi, mutta ehdin jo kyllästyä ajatukseen jahkaillessa. Sitäpaitsi betonimaisesta efektistä saan nauttia jo kylpyhuoneessa. Ihastuin sinisen sävyyn, jolla Valkoinen Harmaja -blogin Suvi oli maalannut talvella heidän makuuhuoneen seinänsä ja se kyllä himottaa edelleen.

Mutta maalausprojektin käynnistystä odotellessa sopii tätä makuuhuonetta ihastella tällaisenaankin ja tuo Iittalan Aitio-hylly kyllä jotenkin täydentää makuuhuonetta. 🙂

aitiohylly-9.jpg

aitiohylly-3.jpg

aitiohylly-5.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

2 kommenttia “Uutta makuuhuoneessa

  1. Huomasin juuri, että meillä roikkuu samanlaiset valaisimet ( oletan) olohuoneessa. Isompi 80 cm korkeammassa päädyssä ja pienempi 60 cm matalammassa päässä. Tykkään materiaalista ja valaisimen tuomasta ihanasta heleän vaaleasta sävystä. Kivalta näyttää teidän makkari edelleen.

    1. Joo tuo on Kodin1 ostettu 🙂 Ihastuin tuohon valaisimeen heti kun näin sen, ja voisin noita sijoittaa muuallekin, jos pitäisi valaisinta miettiä 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *