Bad luck

Ilmoitustaulu-8.jpg

En tiedä kuka muistaa noin kaksi vuotta sitten vaihtaessani autoa ja vain alle viikko ehti kulua, kun traktori peruutti takaovesta sisään. Huonoa tuuria, suoraan tehtaalta tullut auto meni ryttyyn. Henkilövahingoilta onneksi vältyttiin, pahimmassa tapauksessa Elis olisi ollut kyydissä ja istunut juuri sillä puolella, mistä traktorin kauha tuli sisään.

Huono tuuri sai viime viikolla jatkoa, kun aivan uusi kamerani tippui maahan hihnan auettua. Kamera oli ehtinyt olla käytössäni vasta neljä päivää ja oli tarkoitus mennä ottamaan Eliksestä ihania miljöökuvia. Aivan yllättäen hihna aukesi ja kamera lenteli pitkin hiekkatietä. Muutaman kirosanan saattelemana tarkistin ulkoiset vahingot ja huokaisin jo helpotuksesta, kunnes alkoi kuvien otto. Kamera ei tarkentanut ja kuvaruudulle tallentui vain musta laatikko. Ei auttanut kuin sanoa Elikselle, että se niistä kuvista ja soittaa samantien vakuutusyhtiöön. En voi kun kehua JAS Tekniikan nopeaa palvelua, nimittäin viime viikon perjantaina vein kameran huoltoon saaden vielä myöhään iltapäivällä sähköpostiini kustannusarvion ja toissapäivänä tuli jo viesti valmiista huollosta.

Nyt sitten pitäisi vain odotella kauniita ilmoja uudelleen, jotta päästäisiin ottamaan ne kuvat, jotka viime viikolla oli tarkoitus ottaa. 🙂 Tänään on kuitenkin vuorossa ihanan 1-vuotiaan tytön kuvien otto, onneksi sisätiloissa.

Ehdin testata uutta kameraa näiden kuvien ottamisessa. Tein ihanan löydön Jyskistä, tuo ihana kuparinvärinen ilmoitustaulu, jolla on hintaa vain n. 7 euroa. Lopullista sijoituspaikkaa en ole sille vielä keksinyt, tällä hetkellä se on makuuhuoneessa yöpöydällä. Vaihtoehtona olisi myös laittaa se seinälle, siitä saa tuon puisen jalan irti. Mitäs tykkäätte?

Ilmoitustaulu-7.jpg

Ilmoitustaulu-5.jpg

Ilmoitustaulu-3.jpg

Ilmoitustaulu-9.jpg

Ilmoitustaulu-10.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *