Boho kukkakimppu

Habitaresta jäi yksi asia erityisesti mieleen, näyttävät boho-henkiset kukkakimput Deko-lehden osastolla yhdessä Järvenpään Kukkatalon kanssa. Satuimme ystäväni kanssa paikalle juuri kun siellä alkoi näytös, jossa floristi teki kaksi aivan järjettömän kaunista ja henkeäsalpaavaa kukkakimppua tai asetelmiksi niitä voi jo kutsua, sen verran näyttäviä ne olivat.

Hän käytti kukkien kanssa paljon leikkovihreitä, mutta lisäksi myös luonnosta kerättyjä kasveja, niin suurta suosiota saaneita pampaheiniä kuin myös kuivuneita maitohorsmia. Maitohorsmat jäivätkin erityisesti mieleeni, enkä olisi koskaan voinut ajatellakaan käyttäväni pystyyn kuolleita luonnonkukkia osana kukkakimppua. Heti Habitaren jälkeen seuraavan kerran lenkille lähdettyäni yritin bongata maitohorsmia ja nappasin kauneimpia yksilöitä kotiin koristeeksi.

Viime viikonloppuna lähdin äitini kaveriksi Plantageniin ostamaan syyskukkia ja päätin leikkokukkaosastolta napata mukaan kotiin kimpun erivärisiä neilikoita, eukalyptuksia ja jotain jonka nimeä en edes tiennyt. Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa kotona valmistaa oman kukkakimpun hyödyntäen näitä keräämiäni maitohorsmia ja tässäpä lopputulos.

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ottaen huomioon tämän olleen ensimmäinen kertani ikinä kukkakimpun sitomisessa. Olen pitkään haaveillut osallistumisesta kukkasidontakurssille, mutta vieläkään en ole saanut aikaiseksi, vaikka niitä jo useat kukkakaupat järjestävätkin.

Mitäs olette mieltä tästä kimpustani? Tykkäättekö te ostaa valmiita kukkakimppuja vai sidotteko itse omat kimppunne? Innostaako teitä tällaiset boho-henkiset kimput? Näin syksyn ja joulun lähestyessä, näen tällaiset todella hyvin osana sisustusta.

Ihanaa viikonloppua toivotan kaikille näihin kuviin! <3

5 kommenttia “Boho kukkakimppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *