Blogin ensimmäinen kirjoitus

Olen jo lähes kuukauden päivät pähkäillyt aloitanko blogin vai en. Onko jo liian myöhäistä, kun raskaus on edennyt yli puoli välin tai onko se muuten vain hölmöä. En ole ikinä ennen pitänyt blogia ja päiväkirjaankin tuli kirjoiteltua viimeksi yli 10 vuotta sitten.

Huomasin kuitenkin, että kavereiden näkeminen on jäänyt raskauden myötä vähemmälle ja tarve kertoa asioita entistäkin suurempi. Facebookini alkoi täyttyä raskauteen liittyvistä enemmän tai vähemmän turhista asioista ja totesin, että jätän rakkaat Facebook kaverini rauhaan näiltä uutisvyöryiltä ja perustan blogin.

Tässäpä siis tämä, tervetuloa!

Hieman minusta. Olen siis espoolainen 26-vuotias naisen alku ja yritän valmistua tänä keväänä ennen vauvan tuloa mediatekniikan insinööriksi. Jäljellä olisi enää insinöörityön kirjoitus sekä kolmen kurssin loppuun saatos. Työskentelen graafisena suunnittelijana vanhempieni firmassa. Minulla on myös toiminimi, jolla teen mainostoimistotöitä.

Maaliskuun 6. päivä tulee vuosi siitä, kun tapasin tulevan poikani isän. En häpeä kertoa, että tapasimme nettideittisivuston kautta. Poikani isä on puoliksi kreikkalainen ja itseäni kolme vuotta nuorempi. Iästään huolimatta hän on meistä se, joka on enemmän innoissaan tulevasta.

Nyt eletään siis sellaisia raskausviikkoja kuin 26+2. Laskettu aika 18.4. ja ensi viikolla ensimmäinen neuvolalääkärikäynti sekä sokerirasitus.

Lisää ajatuksia ja pohdiskeluja seuraavassa postauksessa.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *