Babyshowerit

Kauan odotetut babyshower -kutsuni olivat viime viikonloppuna, lauantaina, ja niitä minulle järjesti pääasiassa siskoni, mutta kutsut olivat äitini luona, joka oli myös osallistunut mm. leipomiseen. Leivoin tosin itsekin sinne porkkanakakun sekä jonkun epämääräisen suklaakakun, jonka reseptin otin Arla Ingmanin sivuilta.

lVPb4SmOwOwM7XJDwwnXlm_d8vmAXqA2StJhhxlc

Olin siis tietoinen kutsuistani, mutta pääasiassa vain päivämäärän ja vieraslistan verran. Kutsut olivat täydelliset, vaikka hieman tuntui loppuvan ns. lyhyeen. Olin kovasti odottanut kavereiden näkemistä ja jutustelua, mutta jutustelu jäi aivan liian vähälle, kun pakollisten ohjelmanumeroiden jälkeen melkein kaikilla oli kiire jo muualle. Ehkä jos vieraslista olisi ollut pienempi, jutustelulle olisi jäänyt enemmän aikaa kaikkien kanssa, josta saan syyttää itseäni. 😉
MVklBOPS6Has9r9FRTgUEDb86CaHpzzUDnViD2Id
Minut yllätti lahjojen määrä, sillä olin painottanut siskolleni monta kertaa, että en missään nimessä halua babyshowereita lahjojen takia vaan jotta näkisin kaikki rakkaimmat ystäväni. Raskauden aikana kun ihmisten näkeminen on selvästi jäänyt vähemmälle. Tämä taas johtuu osittain myös siitä, että käteni ovat edelleen täynnä hommia, mitkä pitäisi saattaa valmiiksi ennen vauvan syntymää.
Melkein ensimmäisenä jouduin ihmettelemään ääneen miten yllättynyt olin siitä, että minulla on näin monta ystävää. Kun heitä ei enää näe joka päivä eikä tule oltua yhteydessäkään enää päivittäin, sitä unohtaa miten monta ystävää omistaa. Paikalle oli saapunut siskoni, äitini ja C:n äidin lisäksi 13 ystävääni. Kiitos kaikille todella paljon saapumisesta, se merkitsi minulle aivan älyttömän paljon. <3
Siskoni oli järjestänyt hauskan kolmiosaisen tietovisan, joka koostui äitiyteen, odotukseen ja yrittämiseen liittyvistä tehtävistä. Ensimmäisessä osiossa piti tunnistaa erilaisia tuotteita, toisessa osiossa piti osata erilaisia lyhenteitä ja kolmannessa erilaisia väittämiä. Olimme jakaantuneet viiteen ryhmään ja visailun hävisi ryhmä, johon kuului ystäväni jolla on laskettu aika minua 1 viikon ja 5 päivää ennen ja toiseksi viimeiseksi tuli minun ryhmä. Tulos oli kaikkien mielestä huvittava. 😀 Hyvin olemme ystäväni kanssa valmistautuneet äitiyteen. 😉
Lahjoja sain tosiaan enemmän kuin osasinkaan kuvitella, aivan liikaa. Parhaiten mieleeni jäi siinä paniikin omaisessa tunteessa, kun kaikki tuijottaa avatessasi nöyränä paketteja, mm. siskoni rakentama vaippakakku, hänen neuloma keltainen pipo vauvalle, ruskeat nahkakengät ja punaiset conversien tyyppiset kengät vauvalle, sini-valkoraidallinen neuletakki vauvalle, vauvakirja, valkoinen kissapehmolelu, lamaze-lelu, newbien body, sammakkoasu ja tietenkin 150 euron lahjakortti BabyStyleen. Pitääkin sieltä lähteä metsästämään mm. ammetta vauvalle.
427955_F_02.png

448753_F_02.png

Jellycat_Fuddle_Wuddle_cat_L.jpg

hmprod.jpeg

hmprod+(1).jpeg
Minunkirjani.jpg

lamaze-panda-blankie-LC27085.jpg
IMG-20130323-WA0000.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *