Kynnet

Vaikka tämä ei olekaan mikään kauneusblogi enkä ole kauneusalan ammattilainen ja vaikka kynnet on se osa-alue kauneuden ylläpitämisestäni, mistä ehkä vähiten pidän huolta, niin nyt on aivan pakko jakaa toissaviikonlopun juhlakynnet täällä. Mikä uskomattominta, lakkasin ne ihan itse vaikkakin ideoin ne muiden blogien kautta. En olisi voinut olla enää yhtään tyytyväisempi kynsiin ja ne sopi ihan täydellisesti mun nuden värisen juhlamekon kanssa. Aloin jopa miettimään josko ne voisi olla mun tulevien omien häiden hääkynnet ja en tarvitsisikaan mitään rakenne- tai geelikynsiä. Ainoa miinus eripituiset kynnet, koska mulla katkee tosi herkästi kynnet, varsinkin oikeasta kädestä ja myös vasemmasta kädestä on usein etusormen ja keskisormen kynnet huomattavasti muita lyhyemmät. Olen yrittänyt vaikka millä konsteilla kasvattaa kynsiä ja saada niistä vahvemmat, mutta ihan turhaan. Mutta tuon lakkauksen laitan ehdottomasti top 3 lakkauksiin kun mietin tulevia hääkynsijuttuja. Jos joku tietää jonkun superkeinon saada vahvemmat kynnet, niin vinkkejä otetaan vastaan!
blogiin.jpg
Kyseisiin kynsiin käytin ensiksi Gina Tricotin kynsilakkaa 137 Nude ja 129 Sparksilver. Päälle laitoin vielä Konadin Top Coatia
Vaikka Gina Tricotin kynsilakat olivat hyvin peittäviä, nopeasti kuivuvia ja helposti levittyviä, ei niiden kesto omissa kynsissäni ollut kovin hyvä. Toisaalta 3,95 euron hintaan ei paljon muuta voi odotaakaan. Löysin itseasiassa muutama viikko sitten ensimmäisen kynsilakan, jonka kesto kynsissäni yllätti minut positiivisesti ja se oli Essien kynsilakka ja aionkin haalia varastooni lisää Essien kynsilakkoja ja sysään noita vanhoja lakkoja roskiin suosiolla ja niitä onkin kertynyt jo kolmen meikkipussillisen verran.

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *