Viikon kuulumiset

Blogin kirjoittaminen on jäänyt hieman vähemmälle, koska vapaa-aika on ollut kortilla. Kuten aikaisemmin mainitsin, Eliksen loistavat yöunet ovat veroittaneet päiväunista ja tänäänkin taisi nukkua yhteensä vain n. 2h. Tällöin ei siis jää paljoa aikaa koneella istumiseen ja ainakin oma kirjoittelu vaatii kunnon keskittymistä tai tekstistä tulee aivan siansaksaa. Lisäksi meillä on ollut pieni projekti päällä salaa isiltä, nimittäin isänpäiväähän juhlitaan tulevana sunnuntaina. Tämä siis tarkoittaa, että se vähäinenkin vapaa-aika isin ollessa töissä tai treeneissä, on mennyt projektia viedessä eteenpäin. Haluaisin jo paljastaa projektista enemmän, mutta koska iskäkin käy blogia lukemassa, en voi ottaa sitä riskiä että se paljastuisi. Tässä kuitenkin pieni sneak peak tulevasta, josta voinkin jo ensi viikolla paljastaa enemmän. 🙂

PB050006.JPG

Viikonloppuna testasimme puuroa ilman soseuttamista ja sehän upposi paremmin kuin hyvin, joten jatkossa säästytään taas yhdeltä turhalta urakalta kun pitäisi hiutaleita soseuttaa etukäteen. Myös lihasoseet on maistunut Elikselle todella hyvin, jopa kana joka ensiksi vähän tökki. Saatiin siskoltani Ikean ruokalappu, jota ei varsinaiseksi ruokalapuksi voi kutsua, sillä se muistuttaa paitaa hihoineen. Yritin sellaista käydä Ikeassa jo etsimässä muutama viikko sitten, mutta ne olikin loppunut. Saatiin myös äidiltäni Ikeassa myynnissä ollut puoliympyrän mallinen musta nahkapäällysteinen kirjoitusalusta, joka on aivan loistava alusta Eliksen ruokapaikalle, helppo siivoa ja suojaa pöytää laajalta alueelta. Tuo poika kun onnistuu saamaan ruoan joka paikkaan. Myös tuota kirjoitusalustaa ei enää Ikeasta saa, mikä on todella iso harmi!

Viikonloppuna oli myös siskoni järjestämät Halloween-juhlat lapsille ja koska en ollut ajatellut Eliksen pukemista etukäteen, löysin hätäpäissäni vaatevarastoista H&M:n pingviinipuvun, joka sopi oikein hyvin naamiaisasuksi. Halloween-juhlista siirryimme isovanhemmille saunomaan ja syömään pihviä ja sieltä kotiin. Siitä olikin aikaa kun viimeksi ollaan saunottu. Eliksen syntymän jälkeen irtisanoin meidän saunavuoron, sillä meni pahasti päällekkäin hänen yöunien kanssa.

Olenkohan jo maininnnut opetelleeni virkkaamaan pitsiä. Kävin hakemassa alkusyksystä kirjastokortin, jonka olen viimeksi omistanut yläasteella ja lainasin muutaman virkkauskirjan, jotka ovat keskittyneet pitsin virkkaamiseen. Tavoitteena on tehdä ihania pitsipalloja häihin roikkumaan katosta. Tässä onkin projektia kerrakseen ja voisin siitäkin tehdä ihan oman postauksen myöhemmin kun saan toisen pitsiliinan valmiiksi! 🙂

kuva1-3.jpg

kuva1-2.jpg

kuva3.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *