Ihana Tiger

Tiger, se ihana krääsäkauppa. Ennen olisin voinut tyhjentää sen siellä käydessäni, mutta vihdoin olen oppinut hillitsemään itseni shoppailemasta turhia juttuja. Kävin tällä viikolla sieltä hakemassa kakkupapereita tulevia hääkutsujamme varten, mutta tietenkin mukaan tarttui hieman muutakin. Mutta ei turhia juttuja!

Löysin Eliksen huoneeseen ihanan harmaan norsupehmolelun, joka sai heti Eliksenkin hyväksynnän ja sopii mukavaksi jatkeeksi sinne puolivahingossa tulleeseen norsuteemaan. Hintaa norsulla oli vain 4 euroa. Sieltähän löytyy siis jo Ikean keltainen norsujuliste, jota tosin ei vielä ole ripustettu seinään. Sen lisäksi sieltä löytyy Ellokselta tilatut norsuaiheiset pussilakanat sekä pinnasuojus ja löytyypä myös yksi Finlaysonin norsuperheen sisustustyynykin!

blogiin-9.jpg

Itselleni lähti Tigerista mukaan aivan uskomattoman upea löytö, nimittäin korvakoruteline. Tämäkin maksoin vain 4 euroa. Samantien kotiin päästyäni hain kaikki pölyttyneet korvakoruni ja kävin ne läpi asetellen tuohon ihanaan korvakorutelineeseen. C ajatteli minun jo tulleen hulluksi, kun kiilto silmissäni hipelöin korvakorujani. Olinpa unohtanut jopa omistavani niin monet korvakorut ja yli vuoteen en ole korvakorujani vaihtanut, mutta tämän uuden telineen myötä tulen varmasti vaihtamaan korvakorujani useammin. Pyörittelin telinettä onnellisena ja totesin C:lle tuntevani oloni kuin olisin korukaupassa, kun selasin noita ihanuuksia siinä nätisti rivissä roikkumassa. Nyt ne ovat järjestelmällisesti ja samalla kauniisti aseteltuina. Koruja siivotessani huomasin harmikseni muutaman korvakorun parin hävinneen.

blogiin-12.jpg

blogiin-13.jpg

blogiin-14.jpg

Mukaan tarttui myös ihan överimakea joululahjapaperi, josta meidän perheen lahjat kuusen alla tullaan varmasti tunnistamaan. Vielä on pieni mysteeri miten teippi pysyy tuossa glitterpinnassa kiinni.

blogiin-10.jpg

Minkälaisia superlöytöjä te olette tehneet Tigerissa?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *