Triplasuklaaöveriähkyjuustokakku namnam

blogiin-11.jpg

Meillä syödään paljon suklaata, se on meidän molempien, minun sekä C:n suuri intohimo. Muutama päivä sitten päätin tehdä jonkun aivan överisuklaisen kakun ja selasin netistä erilaisia reseptejä. Löysin ohjeen kolmen suklaan juustokakulle ja päätin samantien, että tuon aion tehdä. Halusin tehdä aivan omaksi iloksemme tämän ihanan suklaaunelman, ilman mitään sen kummempaa syytä juhlaan. Toiset leipovat pullaa, meillä mässäillään suklaalla sen eri muodoissa. 🙂

Hieman olin pettynyt tähän juustokakkuun, en makunsa vuoksi vaan ulkonäkönsä. Valkosuklaakerros oli niin löysää ja koska ohjeessa se laitettiin ensimmäisenä, aiheutti se koko kakulle pienen levähtämisen. Toinen syy levähtämiselle oli varmaan liian lyhyt aika jääkaapissa, mutta kun olimme niin malttamattomia odottaa sen maistamista. Ensi kerralla jätän valkosuklaakerroksen pois tai sitten laitan sen päällimmäiseksi. Mietin jopa tätä mahdolliseksi hääkakuksemme, oli niin herkullisen makuista. Tosin jätän sen tekemisen ammattilaisille, haha. Ympärille voisi tulla suklaasta tehtyä pitsiä!

Onneksi tämä kolmen suklaan juustokakku on niin täyteläistä, että sitä riittää yksi pieni pala saadakseen tarpeeksi. 😀 Alkuperäinen ohje kakulle löytyy täältä, mutta itse muutin reseptiä sen verran, että vaihdoin Oreos-keksit Domino-kekseihin ja koristelut jätin suosiolla pois.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *