Rakkaan sohvan verhoiluprojekti

blogiin-1.jpg

blogiin-2.jpg

blogiin-3.jpg

Noin vuosi sitten yksi kissoistamme oksensi mehevät porsaan maksan hajuiset oksennukset sohvallemme ja se haju pinttyi sohvan istuintyynyjen syövereihin. Sohvamme on ostettu Askosta muuttaessamme nykyiseen asuntoomme ja rakastan sitä yli kaiken. Jokainen asia sohvassa on täydellinen, sen koko, muoto, tyynyt sekä jalat. Kaikki. Ainiin, yksi asia sohvassamme on kuitenkin miinusta, kiinteät istuintyynyt…

Tänä päivänä uuden sohvan saisi edullisemmin kuin mitä sohvan uudelleenverhoilu maksaa, mutta minun sydämeni sykkii niin tuolle sohvallemme, että olin valmis maksamaan sen uudelleenverhoilusta. Samalla päätin tehdä muutaman pienen korjauksen sohvaan ja muuttaa kiinteät istuintyynyt irrallisiksi. Tämä on aika tärkeä seikka eläin- ja lapsitaloudessa sohvaa hankkiessa. Löysinkin lähipiiristämme huonekalujen verhoilijan ja viime keväänä aloimme valitsemaan kangasta sohvalle ja suunnittelemaan miten verhoilu toteutetaan. Verhoilukankaaksi valikoitui laadukas huonekalukangas Lauritzon’s Darwin, väri 25. Ruskea sohvamme saa siis ihanan harmaan sävyn.

large.jpg

Projekti on hieman seisonut keväästä saakka, mutta viime sunnuntaina päästiin taas askel eteenpäin, kun verhoilijamme tuli hakemaan sohvatyynyjä. Samalla hyvästelin vanhan sohvan, sillä osasta sohvaa revittiin istuintyynyt irti. Jäämme innolla odottamaan, että saamme uudet tyynyt tilalle ja lisää postausta kun projekti taas etenee. 🙂
Löytyykö teiltä joku ihan superlempparihuonekalu, jonka vuoksi tekisitte melkein mitä vain? 🙂
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *