Joulu oli ja meni

No nyt on joulut juhlittu ja palauduttu takaisin arkeen. Joululahjat vielä hakevat paikkojaan, mutta eiköhän kaikille tilaa löydy. Äiti on ollut ilmeisesti tänä vuonna todella kiltti, sillä lahjoja tuli todella monta ja mieluisaa. Jos joku seuraa Instagrammissa, on voinut jo huomata, että Iittala oli suosiossa tässä huushollissa. Sain Iittalan valkoisia Nappula -kynttilänjalkoja, yhden ison ja yhden pienen, Iittalan keskikokoisen Meno-kassin, Iittalan Essence valkoviinilaseja 4kpl sekä turkoosin Mariskoolin. Lisäksi sain Kotonadesignin mustan pyöreän muistitaulun, johon kirjoitetaan liiduilla sekä samaa sarjaa magneetteja. Nämä kaikki olivat todella toivottuja ja mieluisia joululahjoja. Lisäksi joku oli lukenut ajatukseni, sillä olin juuri alkanut haaveilemaan Marimekon Räsymatto -kuosin astioista ja sainkin yhden 5dl kulhon. Siitä onkin hyvä jatkaa keräilyä.

kuva1.jpg

kuva2.jpg

kuva7.jpg

instagram.jpg

Sain myös paljon haaveilemani Nikkor 35mm 1.8G objektiivin sekä yllärilahjana Samsung Galaxy S4 Zoomin. Näistä olen ollut todella innoissani! Niin innoissani, että kahden päivän käytön jälkeen onnistuin tiputtamaan puhelimen rappukäytävässä kiviportaille ja voitte varmaan arvata mitä sille kävi. Saimme myös hieman rahaa, jotka sijoitimme heti joulupyhien päätyttyä Britaxin B-Motion rattaisiin, joista olenkin jo kesästä asti haaveillut ja ovat BabyStylessa joulukuun loppuun saakka tarjouksessa 299e sisältäen talvirenkaat. Voisin niistä vielä kirjoitella erikseen, kun pääsemme kunnolla käyttämään niitä. C oli myös ostanut minulle objektiivin mallisen kahvikupin, jonka antoi ensimmäisenä ja väitti sen olevan ainoa objektiiviin liittyvä joululahjani. 😉

Elis sai joulupukilta mm. vaatteita, pienen Bauerin jääkiekkomailan, Soivan laulukirjan, taulun, Bellinon puuharatin, lasten pianon, duploja sekä iPadin tulevaisuutta varten ;D Iskä pitää iPadista hyvää huolta siihen asti. Meiltä Elis sai Brion kävelykärryn, joka tosin otettiin käyttöön jo heti suoraan kaupasta haettua. Meidän tyyli on vielä toistaiseksi työntää Elistä kärryssä, kun ei hän itse vielä seiso tukea vasten kunnolla..

kuva1.jpg

kuva2.jpg

kuva8.jpg

kuva6.jpg

Vietimme joulua molempien vanhemmilla, ruokailimme C:n isovanhempien luona, jossa oli koolla hänen suku ja seitsemän maissa siirryimme minun vanhemmilleni, jonne joulupukki sitten saapui jakamaan lahjoja. Samalla olin itse myös ensimmäistä kertaa viettämässä aattoa C:n suvun kanssa ja oli kyllä erinomainen päivä. Kävimme vielä joulupäivänä ja tapaninpäivänä C:n äidin luona tankkaamassa jouluruokia ja nyt ollaankin jo palauduttu takaisin perusarkiruoan pariin. 🙂

kuva3.jpg

kuva4.jpg

kuva5.jpg

Elikselle puhkesi joulun alla toinen alahammas ja nyt onkin tissittelyihin tullut haastetta, kun muutaman kerran onnistunut puraisemaan melko kovaa. Olen nyt viikon verran antanut Elikselle öisin korviketta, kun en ole jaksanut enää ottaa tissille. Elis on oppinut pitämään itse tuttipullosta kiinni ja olen vain vienyt hänelle pullon sänkyyn ja jättänyt sinne, niin hän on nukahtanut sinne itsekseen maidon juotuaan. Helppoa 😀 Eliksellä on lisäksi nyt kova tarve koittaa nousta joka paikkaan, mutta vielä ei voimat ihan riitä, kun maasta nouseminen on vielä aika vaikeeta. Hän kun ei vielä osaa nousta ensiksi istumaan tai kontata, josta olisi helpompi nousta ylös tukea vasten.

Palaan takaisin yhteen joululahjoistani, nimittäin tuohon objektiiviin. Olin elänyt kuvitelmassa että kuvien laatu paranee automaattisesti uudella objektiivilla eikä ns. valokuvaustaitoja sen koommin tarvita, mutta toisin kävi. Toki perusjutut on hallussa, vaikkakin hieman rapistunut kouluajoilta ja toki valokuvien laatu on parantunut aikaisemmista, mutta tietynlaiset jutut mietityttää edelleen eikä toivottuja tuloksia tule vaikka kuinka säätäisin kameran asetuksia. Nyt mietinkin menemistä jollekin valokuvauskurssille, mutta en oikein tiedä minne. Löysin työväenopiston järjestämiä kursseja, joita pitää valokuvauskouluttaja Lea Kömi mutta nekin oli kaikki täyteen varattu. Mistähän löytäisin hyvän valokuvauskurssin?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *