Tonnikalaruispalat

Meidän välipaloihin kuuluu aivan sairaan herkulliset ja yksinkertaiset tonnikalaruispalat ja tuijottamatta kaloreihin niitä voisi nauttia useammankin kerralla. Toisaalta kaksi palaa täyttää masua jo sen verran, ettei enempää jaksaisikaan. En tiedä mistä tämän olen keksinyt, mutta haluan nyt jakaa sen muillekin jotka ovat yhtä kiireisiä ja nirsoja kun minä.

Tähän tarvitset 
-Vaasan ruispaloja
– tonnikalaa tomaattikastikkeessa
– juustoa
– oreganoa
Levität ruispalojen päälle reilun ruokalusikallisen tonnikalaa tomaattikastikkeessa, päälle siivut juustoa ja maun kruunaa oregano.

tonnikalaleipa1.jpg

tonnikalaleipa2.jpg

tonnikalaleipa3.jpg

Ei muuta kun mikroon minuutiksi ja valmista.

tonnikalaleipa4.jpg
Olin pitkään syömättä näitä herkkuleipiä, sillä olin täysin unohtanut niiden olemassaolon, mutta nyt palautin ne takaisin välipalalistalleni. Näiden yksinkertaisuudesta ja herkullisuudesta ei kyllä pääse yli eikä ympäri. Tätä voisi jalostaa vielä vaikka minkälaiseksi, sillä näitä maustetuissa kastikkeissa olevia tonnikalapurkkeja on vaikka ja mitä, mutta myönnän olevani melko nirso ruokailija, joten itseeni uppoo tuo perus tomaattikastike parhaiten.
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *