Hokikokit

Tulipa yhtäkkiä mieleeni, että en ole lainkaan täällä paljastanut äitiyslomallani tekemääni työprojektia. En muista olenko edes maininnut asiasta, enkä nyt jaksa käydä läpi kaikkia postauksia, mutta ajattelinpa asiasta nyt kertoa hieman jälkijunassa.

Pääsin viime keväänä mukaan tekemään keittokirjaa, joka kantaa nimeä Hokikokit. Itse vastasin kirjan taitosta. Kirja on tehty hyväntekeväisyysprojektina ja kirjan tuotot menivät pikkuveljeni jääkiekkojengille. Kirja ei verotussyistä ole myynnissä kirjakaupoissa. Kirjaa painettiin 5000 kpl ja sitä myytiin n. 4200 kpl. Kyseessä siis ei ole mikään valtava painosmäärä. Kirjaa pitäisi olla edelleen saatavilla 20 eurolla mm. Espoon jäähallien kahvioissa, Laaksolahden Tenniskeskuksessa ja Bluesin kotiotteluissa.
Kaikki kirjan starat ovat kaukaloiden ammattilaisia: uransa Espoossa aloittaneita, Bluesissa joskus pelanneita, edelleen pelaavia tai kaupungissa asuvia lätkästaroja. Michelin-kokki Pekka Terävä oli valmistanut ihania reseptejä, joista jokainen valitsi suosikkireseptinsä omiin nimiin.

Kirjan taittaminen oli ehdottomasti yksi mielenkiintoisimpia projekteja, joita olen päässyt mukaan tekemään. Omien hääsuunnitelmien myötä olen lisäksy päässyt myös tekemään muille hääkutsuja ja muita häihin liittyvää graafista suunnittelua. Kotisivujen suunnittelun ja toteutuksen ohella se on ollut oikein mieluisaa vaihtelua ja huomattavasti vähemmän stressaavaakin. Voisinkin vaihtaa alaa joksikin häiden graafisten tuotteiden suunnittelijaksi. 🙂

Kunhan saamme myös omat kutsut lähtemään eteenpäin, tulen ne varmasti täällä julkaisemaan.

Mahtuisiko teidän kirjahyllyihin tuollainen kirja? 🙂

hokikokit2.jpg

hokikokit3.jpg

hokikokit4.jpg

hokikokit5.jpg

hokikokit6.jpg

hokikokit7.jpg

hokikokit8.jpg

hokikokit9.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *