Häiden istumajärjestys Post-it lapuilla

POSTIT.jpg

Olen Buzzador ja kuulun mukaan Post-it® Super Sticky -viestilaput kampanjaan. Buzzadorin ideana on markkinoida tuotteita suosittelemalla sosiaalisessa mediassa ja mukaan Buzzadoriksi pääsee kuka vain osoitteessa buzzador.com.

Keksin Post-it lappujen avulla hauskan tavan miettiä häiden istumajärjestystä raivaamalla seinältä tilaa ja kirjoittamalla vieraiden nimet Post-it lappuihin. Olisin voinut toki tehdä tylsän excel-taulukonkin istumajärjestyksistä, mutta mielestäni tämä on paljon hauskempi tapa luoda ja miettiä järjestystä. Siniset nimet ovat minun puoleltani vieraita ja punaiset laput ovat C:n puolen vieraita. Suttasin nimet blogiin, jottei uteliaat vieraat pääse lunttaamaan istumajärjestystä. 😉 Tosin eipä tämä ole vielä lopullinen järjestys edes, sillä puolet vieraista ei ole vielä ilmoittautunut häihin. Aikaa on tämän kuun loppuun asti.

Lisää kekseliäitä tapoja käyttää Post-it lappuja löytyy Instagrammista hashtageilla #sayitonapostitnote #postitbuzzaus #buzzador

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *