Esimakua häistä

Huomenna pääsen nauttimaan vieraan roolissa ystäväni häistä, jotka ovat merihenkiset ulkohäät Lohjalla. Toivotaan huomiseksi ihanaa keliä siis. Elis jää hoitoon äidilleni ja ystäväni tulee illaksi meille sitten laittamaan Eliksen nukkumaan ja lupasi vielä aamullakin katsoa Eliksen perään, niin saamme C:n kanssa nukkua hieman pidempään.

Huomenna itselläni on myös pieni missio seurata päivän kulua ja miettiä miten hommat kannattaisi hoitaa sitten omissa häissämme kahden kuukauden päästä. Häästressi alkaa olemaan pikkuhiljaa valtava, sillä tuntuu että niin paljon on vielä tekemättä. Tänään käytinkin tehokasta työaikaani tilailemalla kaikkia hääromppeita netistä, jotka ovat jääneet roikkumaan epävarmuuden vuoksi, sillä pelkään vaihtavani mieltä kokoajan koristeluiden suhteen.

Nyt täytyy mennä suihkuun pesemään tukka. Suunnittelin tukan laittamista nutturalle tai leteille yöksi, niin saan aamuksi kiharat valmiiksi, sillä pelkään ettei aamulla jää riittävästi aikaa tukan ja meikin laittamiseen. Elis tuppaa kotosalla olla sellainen jaloissa roikkuja, joten tiedän etten saa rauhassa laittautua ja se vasta stressaakin. En ole vielä edes juhlavaatteita katsonut valmiiksi, mutta aamulla mennään fiiliksen mukaan. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *