Mökkeilyä ja häästressiä

Täällä on vietetty hieman blogihiljaisuutta, sillä häät lähestyvät uhkaavasti ja tekemistä riittää. Eliksestä on kasvanut melkoisen vilkas pieni poika eikä malta sekunniksikaan pysähtyä paikoilleen. Viime viikonloppu meni mökkeillessä vanhempieni kanssa, kun C varastettiin polttareihinsa joita juhlittiin Pärnussa koko viikonloppu.

Mökkireissu oli oikein rentouttava ja oli ihana katsoa miten Elis viihtyi. Siellä kun tuota lääniä riitti hänelle temmeltää ja pääsipäs vähän harjoittelemaan tasapainoakin. Koko viikonlopun kohokohta taisi Elikselle olla mökkirappusten meneminen ylös alas ylös alas ja tulikin opittua tulemaan rappuset alas oikeinpäin jopa ilman kiinni pitämistä kaiteesta. Meidän mökkirappusten askelväli tosin on sen verran matala ettei samaan pysty täällä kotosalla.

Maanantaina kotiuduimme mökiltä ja ehdinkin nähdä C:tä vain muutaman tunnin kun tiistaiaamuna itselläni oli lähtö Tallinnaan (TAAS!) katsomaan 30 seconds to marsia kavereiden kanssa. Aluksi reissuunlähtö tuntui ahdistavalta, mutta perille päästyä oltiinkin jo ihan meno päällä ja reissu oli todella nopeasti ohi. Keskiviikkona kotimatkalla sain puhelun ompelijaltani, että hääpuku olisi noudettavissa ja torstaiaamuna kävin siellä tekemässä vielä viimeiset korjaukset puku päällä ja nyt se roikkuu tuossa vieressä pussissa piilossa C:ltä. 🙂 Hääkoristeitakin on tässä jo ehditty väsäämään, nimittäin ompelemaan kaitaliinat ja tehtyä heittoriisille tötteröitä. En raaski paljastaa hääkoristeita ennen kuin häät on ohi, sillä haluan kaiken pysyvän mahdollisimman paljon salassa myös juhlavierailta.

Tänään käymme vielä etsimässä C:lle henkselit ja Ikeassa pitäisi käydä joku päivä hakemassa muutama juttu, sitten olisi vähän niinku kaikki kasassa. Menu-/ohjelmalaput pitäisi suunnitella loppuun ja painattaa, samoin hääbingolaput. Tieopasteet ovat työn alla, metsästimme äitini kanssa mökillä vanhoja lautoja, joihin maalaan sitten tekstit. Samoin istumajärjestys on vielä työn alla, mutta nyt on sentään lopullinen vieraslista, joten senkin voisi hoitaa pois alta.

Tässä tällainen pikapostaus, voisin tehdä erillisen kuvapostauksen mökkireissusta ja Tallinnan reissusta paremmalla ajalla. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *