Valokuvapostausta mökiltä osa 1

Kävin mökkikuvia läpi ja sieltä valikoitui niin monta kivaa kuvaa jaettavaksi tänne blogiin, että päätin tehdä kaksiosaisen postauksen. Kuvia näkee muutenkin niin vähän täällä blogissa, että ihan kivaa vaihtelua. 🙂 Hyttyset pääsivät syömään Eliksen niin pahasti, että osassa kuvia näyttääkin naama ja kädet melko pahoilta ja puremat menivät niin pahaksi, että lauantaina kävimme lääkärissä kun silmätkin meni ihan kirkuvan punaiseksi. Hyttysen puremat olivat infektoituneet ja löytyipä sieltä myös alkava korvatulehduskin. Hieman jäi epäselväksi käynnistä, että johtuiko silmien punoitus korvatulehduksesta vai allergiasta jonka kenties olisi aiheuttaneet nuo hyttysenpistokset. Jokatapauksessa, saimme antibiootin korviin, silmiin ja kortisonivoidetta hyttysenpuremiin. Mutta tässä niitä kuvia. 🙂

mokilla-2.jpg

mokilla-3.jpg

mokilla-5.jpg

mokilla-6.jpg

mokilla-7.jpg

mokilla-8.jpg

mokilla-9.jpg

mokilla-14.jpg

mokilla-15.jpg

mokilla-16.jpg

mokilla-17.jpg

mokilla-18.jpg

mokilla-19.jpg

mokilla-22.jpg

mokilla-28.jpg

mokilla-30.jpg

mokilla-32.jpg

mokilla-33.jpg

mokilla-34.jpg

mokilla-35.jpg

mokilla.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *