Kaksi viikkoa jäljellä

Kahden viikon päästä juhlitaan häitämme ja sormet ristissä toivon, että nämä helteet jatkuvat vielä sinne saakka. Toisaalta ilma saisi hieman viiletä, mutta aurinko saisi paistaa yhtä kivasti läpi juhlapäivämme. Kotimme alkaa muistuttaa varastoa ja kaaos on vallannut tämän saunalta tuntuvan askartelutilan. Hiki valuen olen viettänyt viime päivät askartelun parissa, kahden tuulettimen huutaessa täysillä vieressä. Kohta alkaa olla kaikki valmista ja voin vain nauttia viimeisistä päivistä ennen kuin sanomme C:n kanssa toisillemme tahdon.

Askartelun lomassa olemme ehtineet myös nauttimaan auringosta ulkona ja käyneetkin ahkerasti rannalla aamupäivisin. Elis tykkää aivan todella paljon räpiköidä vedessä kellukkeiden varassa ja tästä onkin tullut meidän joka aamuinen rutiini käydä uimassa lähellä sijaitsevalla rannalla.

Harmikseni vain vuoden vanha Olympuksen järkkärini päätti hajota viikonloppuna ja nyt se pitäisi lähettää huoltoon, mutta onneksi on vielä tallella tuo Nikonin järkkärini jotta saan otettua kuvia, mutta Olympuksen järkkäri on tietenkin paljon miellyttävämpi kanniskella mukana koonsa puolesta.

Eilen oli jännittävä päivä, josta en valitettavasti voi paljastaa enempää mutta sanottakoon sen liittyneen C:n huomenlahjaan ja voin vain todeta että siitä tulee ihan sairaan hyvä! Can’t wait! 🙂 Paljastan enemmän häistä ja siihen liittyvistä asioista heti kun ne on juhlittu. Pientä radiohiljaisuutta tullaankin vielä viettämään siihen saakka, sillä valitettavasti päivät ovat melko työntäyteisiä askarteluiden ja oikeiden töiden parissa.

Tässä hieman ”sneak peak” kuvia siitä, miltä kodissamme näyttää tällä hetkellä.

haavalmistelut-2.jpg
Photo Booth propseja ja maljakoita kukille.

haavalmistelut-3.jpg
The Dress piilossa, ei ole C kurkkinut. 😉

haavalmistelut-4.jpg
Riisipaperipalloja kattoon roikkumaan.

haavalmistelut-5.jpg
Viime hetken testauksia pöytien kukka-asetelmista.

haavalmistelut-6.jpg
Itsetehtyjä viirejä Photo Boothia varten.

haavalmistelut-7.jpg
Itsetehtyjä tötteröitä heittoriisille ja karkkibuffetiin.

haavalmistelut-8.jpg
Valosarjoja kattoon, alla ihania Tiimarista ostettuja tarjoiluvateja peilialustalla kuohuvaa varten ja rustiikkisia koreja.

haavalmistelut-9.jpg
Käytiin hakemassa vielä viime hetken viinejä.

haavalmistelut-10.jpg
Pitsikorit heittoriisitötteröille ja telineet viinitöniköille ja kaikkea muuta rompetta.

haavalmistelut-11.jpg
Itsetehtyjä sabluunoita viirejä varten.

haavalmistelut-12.jpg
Vesikarahveja ja kauhoja karkkibuffaan.

haavalmistelut.jpg
Mölkkipalikat pöytänumeroiksi ja sinkkivadit juomille ja lisää muuta häärompetta.

Ihania hellepäiviä kaikille ja palaillaan viimeistään häiden jälkeen. 🙂 Instagrammissa (@aidinmatka) toki pääsee seuraamaan näitä välipäiviäkin.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *