Todellisuus

29102014-1.jpg

29102014-2.jpg

29102014-3.jpg

29102014-4.jpg

29102014-5.jpg

29102014-6.jpg

Blogeissa nähdään aina niitä kuvia kodeista, joissa kaikki romut on piilotettu kaappeihin ja muutenkin on yleissiistiä. Noh, kukapa haluaisi esitellä sotkuista kotia. Meidän lähipiirissä kaikki tietävät, että tämä meidän koti on oikein sikolätti useimmiten. Äitini kun tulee kylään, tarttuu hän aina ensimmäisenä tiskirättiin ja alkaa siivoamaan keittiötä. Samaa hän tekee siskoni luona. Huomasin eräänä päivänä siskoni luona kyläillessä tekeväni samaa kuin äitini, siivosin heidän keittiötä ja siitä huomautti myös siskon mies.

Nyt kun ollaan jo 1,5 viikkoa notkuttu kotona Eliksen kanssa hänen syömättömyytensä vuoksi, alkaa itselläni tekemiset loppua kesken ja päätin kuvata keittiömme ennen ja jälkeen. Tämä lähti itseasiassa siitä, että makasin sohvalla Elis kainalossa ja tuijotin paskaiseen sotkuiseen keittiöömme ja nostin perseeni ylös siivoomisaikeissa. Ajattelin kuitenkin ikuistaa sen ensin sellaisena ja tehdä siitä postauksen. 🙂 Nämähän ei ole uusia postauksia blogimaailmassa, vaan muutkin ovat ryhtyneet kuvailemaan asuntoaan ennen ja jälkeen siivouksen.

Olisiko teillä kiinnostusta nähdä myös muista asuintiloistamme vastaavia ennen ja jälkeen kuvia? Voisin myös kuvata muut asuntomme tilat kunhan jaksan ja kerkeän. Itsekin nimittäin sairastuin sunnuntaina flunssaan ja tällä hetkellä ääni ja energia on kateissa kokonaan. Sainkin tänään kokea sellaista ystävyyttä, jonka olen kuvitellut olleen tänä päivänä kateissa kokonaan, nimittäin hyvä ystäväni kävi meille apteekissa ja ruokakaupassa ja päättipäs hän piristää päiväämme ihanilla valkeilla ruusuilla, jotka pääsivätkin heti koristamaan näihin keittiön jälkeen kuviin. <3

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *