Rottinkituolin paluu

Muistan lapsuudestani rottinkituolin kotonamme, johon minut ja siskoni istutettiin ja siinä sitten otettiin jotain joulukorttikuvia samanlaisissa mekoissa. Meillä oli kotona valkoinen rottinkituoli, jota siirreltiin huoneesta toiseen kun sille ei oikein löytynyt paikkaa. Sittemmin koko rottinkituoli hävitettiin jonkun muuton yhteydessä enkä ole sen koommin nähnyt rottinkituoleja. Paitsi nyt!

Olen muutamassa blogissa (vaihteeksi 😉 nähnyt luonnonväriset rottinkituolit niin nätisti stailattuina, että sellainenhan on pakko tulla meillekin! Uuden sohvan myötä olohuoneeseen saadaan todella paljon lisätilaa ja yksi tai kaksi lepotuolia oli hankintalistalla joka tapauksessa. Olenkin koonnut tähän kolme lemppariani, kerrankin meillä myös meni miehen kanssa ajatus yksiin että mikä se näistä kolmesta on. Mitä luulette, mihin päädyttiin? Herättääkö rottinkituoli teissä muistoja lapsuudesta?

tuolit.png


Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *