Työpöytävalaisin

Olen haaveillut pitkään Louis Poulsenin AJ-pöytävalaisimesta, mutta hinta noissa on AIVAN JÄRKYTTÄVÄ enkä ikipäivänä voisi kuvitellakaan sijoittavani moisia summia valaisimeen. Pidin jo todella kalliina meidän ruokatilan kruunuvalaisinta, jonka hankin aikoinaan Iskusta ja hinta taisi pyöriä 300 euron paikkeilla.

Kopioita tuppaa nykyään löytymään aina kaikista suosituista designjutuista ja niin myös näistä AJ valaisimistakin, mutta en ole tähän mennessä löytänyt sellaista kopiota, jonka meille kelpuuttaisin. Sekin myös riippuu ihan katsojasta minkä kukin näkee jonkin tuotteen kopiona, sillä eihän ne yks yhteen ole samannäköisiä vaikka on sitäkin nähty. Yksi kopio on mm. Ikean Stockholm-valaisin ja Ellokseltakin löytyy jokunen kopio. Äsken kuitenkin selailin Clas Ohlsonin sivustoa ja kas kummaa mikä sieltä pomppasi eteeni! Aivan täydellinen kopio, ei liian samanlainen jolloin menisi vähän mauttomaksi, vaan juuri sopivasti! Taisin juuri löytää meille työpöydän valaisimen. 🙂 Mitäs olette mieltä, onko liian mauttomasti samanlainen?

8885918498846.jpg
Clas Ohlsonin valaisin

112LouisPoulsen_iso-350.jpg
Louis Poulsenin AJ

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *