Mitä kun ei ole yhtään projektia?

Häiden jälkeen mut valtasi jonkinlainen tyhjyys. Ei mikään häiden jälkeinen masennus mistä olen kuullut joidenkin morsianten kärsivän, en todellakaan kaivannut sitä kamalaa hääpäivää edeltävää stressiä takaisin saati sitä paniikkia ennen kirkon käytävälle astumista. Sen sijaan mut valtasi tyhjyys kun ei ollut mitään uutta projektia. Kotona ei tapahtunut mitään uutta sisustus- tai remonttirintamalla, töissä ei tapahtunut mitään uutta eikä elämässä ylipäätään. Muistan miettineeni monena iltana Eliksen mentyä nukkumaan, että mitä sitä oikein nyt tekisi kun ei työjuttuihinkaan jaksanut tarttua. Saatoin avata puhelimesta Pinterestin, mutta jäin junnaamaan siihen hakusanan kohdalle koska ei ollut mitään etsittävää. Ei tarvinnut hakea inspiraatiota millekään. Se on todella turhauttavaa. Löytyykö hengenheimolaisia ja tunnistatko itsesi tästä? Tarvitseeko elämäsi jatkuvasti projekteja ja jotain mitä odottaa?

Yritin etsiä jotain tosi nasevaa lainausta tähän kuvittamaan postausta, mutta eipä löytynyt joten olkoot. Nyt meillä on taas kuitenkin jotain mitä odottaa ja odotankin sitä aivan malttamattomana. Siihen on aikaa vielä melkein neljä kuukautta, mikä tuntuu ikuisuudelta, mutta koitan nyt nauttia tästä ajatuksesta että voi taas suunnitella ja inspiroitua jotain varten. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *