Neutraali automatto

2014-10-28_07.23.04.jpg
Kuvat H&M:n sivuilta, kollaasi lainattu Life in frames -blogista.

Empä ole aikaisemmin ajatellut, että lasten automatto voisi olla ihanan neutraali mustavalkoinen, olen vain todennut ne todella rumiksi. Okei, onhan se lapselle ihanaa että se on värikäs, paljon mielekkäämpi leikkiä, mutta itse en sellaista meille haluaisi ainakaan niin, että se olisi jatkuvasti esillä.

Bongasin Life in frames -blogista H&M Homen valikoimassa olleen neutraalin automaton, johon ihastuin samantien, mutta harmikseni sitä ei enää siellä ole!? Vielä alle kuukausi sitten se on siellä ollut, kun Life in frames -blogin kirjoittaja Tiina sen on sieltä löytänyt, mutta nyt kun kävin sitä sieltä etsimässä, en enää löytänyt. Harmittaa aivan tosi paljon! Mistähän sellaisen löytäisin? Vai olisikohan ehkä jollain muulla valmistajalla vastaavanlainen?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *