Joululahjaideoita 1,5 vuotiaalle

Joulun lähestyessä monet alkavat luonnollisestikin miettimään että mitäs sitä ostaisi joululahjaksi, joten ajattelin koota mitä meidän 1,5 vuotiaalle Elikselle voisi hankkia joululahjaksi. Tässä siis samalla pieni vinkkilista muille asian kanssa painiskeleville. 🙂

ikea.jpg

Ensinnäkin haluan meille ehdottomasti 1. Ikean leikkikeittiön ja se onkin marraskuun loppuun saakka tarjouksessa 69 euroa (ovh. 79 euroa). Tästä onkin jo ollut puhetta Eliksen toisen mummin kanssa, että hän sen Elikselle hankkii. Keittiön kaveriksi on tietenkin hyvä saada 2. Ikean keittoastiasetti ja 3. Ikean leikkiruokia, -vihanneksia ja -hedelmiä sekä 4. Ikean keittiövälineet.

joululahjat.jpg

Ikeasta löytyvien lahjavinkkien lisäksi myös muitakin erinomaisia lahjaideoita on. Ostimme Stockmannin Hulluilta päiviltä Brion junaratasetin, jonkun aloituspakkauksen, ja se oli iso hitti. Viime viikolla saimme siihen ison pahvilaatikollisen verran lisäosia tutultani. Koska Elis tykkää ihan hirveästi autoleikeistä, sopisi siihen junaradan kaveriksi siihen yhdistettävä 1. Brion parkkitalo Rail & Road. Parkkitalon voi yhdistää junarataleikkeihin tai sitä voi käyttää erikseen tavallisilla pikkuautoilla. Erinomainen kapistus siis. Lisäksi puiset lelut ovat aina parhaimpia mielestäni. Meille ei ole vielä eksynyt kovinkaan monta pikkuautoa, vaan niillä leikitään enimmäkseen isoisovanhempieni luona, josta löytyy pikkuveljieni vanhat pikkuautokokoelmat. Tämän vuoksi erinomainen lahjaidea on myös 4. pikkuautot, jotka tosin ei ehkä ole suositeltuja vielä 1,5 vuotiaalle mutta me kyllä kannatamme niitä siitä huolimatta.

Päiväkodissa Elis on myös innostunut kaikista kiikkaa-leikeistä, joten 2. puinen keinuhevonen olisi meidän kotiin oikein tervetullut kapistus ja Elis jaksoi sellaisen selässä kiikkua pitkän aikaa myös ystäväni luona lastenpiirrettyjä katsoessa, joten se ei varmastikaan jäisi kaapin perälle.

Meillä Muumit on myös kova sana ja ne tunnistetaan missä vain, joten 3. muumikirjat olisi myös erinomainen lahjaidea, koska kirjoja Elis tykkää kovasti katsella. Meillä ei taida vielä olla yhtäkään muumikirjaa, muumilaiva kyllä löytyy ja piirrettyjä katsotaan aamuisin TV2:lta.

Koska meillä ei kotona olla vielä ollenkaan askarreltu yhdessä vaikka halua kyllä löytyisi, mutta tarvikkeita ei, niin 5. sormivärit ja muut pienille lapsille suunnatut askartelutarvikkeet menisi mielestäni loistavasti joululahjakategoriaan. Päiväkodissa oltiin isille tehty isänpäiväkortti sormivärein ja se oli hämmentänyt Elistä todella paljon, joten olisi hyvä jos meillä kotonakin alettaisiin askartelemaan enemmän. Siitä tykkäisi varmasti koko perhe.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä tuli lahjaidea äsken lounasta syödessä, kun näytin mummilleni Eliksestä tekemässä kuperkeikkoja, että miksi ei voisi myös joululahjaksi tukea jotain kivaa 6. harrastusta. Siskoni kuopus käy lauantaiaamuisin lähellämme olevassa Tempputemmellys voimistelu- ja trampoliiniareenalla ja se sopisi paremmin kuin hyvin myös Elikselle. Heillä järjestetään 1-3 vuotiaille tunteja vanhempien kanssa ja ajattelinkin kevääksi liittyä sinne mukaan. Hintaahan tuollaisella on ihan mukavasti, joten sen tukeminen on oiva lahjaidea. Samaan kategoriaan voisi tietysti laittaa myös lahjakortit Hoplopiin tai Snadistadiin ja muihin vastaaviin seikkailupuistoihin.

Miltäs lahjaideat 1,5 vuotiaalle kuulostaa teidän korvaan? Olisiko näistä lahjaksi myös teidän lapsille? 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *