Joulukuun hankinnat

Joulukuussa tuli tehtyä todella maltillisesti hankintoja ja ylpeänä voin sanoa välttyneeni houkuttelevilta joulun välipäivien aleilta. Muistutin itseäni jatkuvasti, että nämä alet ovat tasasin väliajoin samoja ja jos todella tarvitsen jotain, niin se tulee todennäköisesti myöhemmin samaan alennukseen. Tällaisia asioita oli mm. String Pocket, jonka olisi nyt saanut Finnish Design Shopista -20 % alennuksella, kuten kaikki muutkin design tuotteet.

kollaasi2.png

Ennen joulua tilasin kuitenkin Elikselle Finlaysonin verkkokaupasta kahdet elefanttikuosin pussilakanat keltaisena ja mustana normaalikokoiselle peitolle, koska todennäköiseti muuton yhteydessä tullaan siirtymään siihen kokoon vauvapeitosta ja skipataan kokonaan se junioripeitto. Nämä oli -40 % alennuksessa ja siksi ostin ne nyt.

Eilen kävin ostamassa meidän Anttilan loppuunmyynnistä Arabian KoKo-sarjan valkoisia 0,33l kuppeja 6 kpl, koska siellä on kaikki Iittalan ja Arabian tuotteet nyt -30 %. Vielä hyllyjen välissä tein tarkat laskelmat, että ne tulee nyt oikeasti edullisemmaksi, sillä Anttilan hinnat ovat alemmat kuin Iittalan omassa verkkokaupassa, jossa alennusprosentti ei varmaan tule olemaan enempää kuin 25 %. Olen jo pitkään suunnitellut kunnollisen astiaston hankkimista sekalaisten sijaan ja päätin että kupit tulevat olemaan juuri nämä, tykkään niiden muodosta todella paljon enemmän kuin esimerkiksi Teeman kupeista, josta aion kuitenkin lautaset kerätä syviä kulhoja ja leipälautasia lukuunottamatta. Tulen siis yhdistelemään eri sarjoja. 🙂

Facebook kirppikseltä sain hankittua meille Ikean jo valmistuksen lopetetun Lillberg keinutuolin johon ihastuin naapurillamme. Varsinaista paikkaa sille ei ole vielä mietitty uuteen asuntoon, mutta eiköhän sieltä sille tilaa löydy ja mielipaikkakin.

Lisäksi tilasin Vallilan verkkokaupasta meille räsymatosta tehdyn lattiatyynyn, koska sähköpostissa kuumotteli jo kesällä saatu 50 euron alekoodi, joten lattiatyynylle ei lopulta jäänyt paljoakaan hintaa ja olin sitä jo pidempään ihastellut.

Ostin Anttilan loppuunmyynnistä myös Aussie -sarjan shampoon ja hoitoaineen testiin. Yhdellä kaasoistani oli ne mukana Långvikissä viettäessämme häitä edeltävää yötä ja ihastuin niihin.

H&M:stä tein vielä muutaman vaatekaappia täydentävän ostoksen, nimittäin olen jo pitkään kaipaillut pidempää paitapuseroa sekä paksumpia nahkahousuja. Omistan yhdet jo monta vuotta sitten ostetut löröt ja todella ohutta materiaalia olevat Gina Tricotin nahkalegginsit ja ne on kyllä ihan puhkikulutetut. Lisäksi ostin uuden polvipituisen painijanselkäisen trikooyökkärin, kahdet paksut sukkahousut varpaista rikkimenneiden tilalle ja bonuksena kultaiset geometrisesti kuvioidut legginsit, jotka valehtelematta on ollut joulusta saakka joka päivä jalassa paitsi ollessamme Vain Elämää -konsertissa. 😀 Ja tärkeimpänä hankintana H&M:stä, jonka vuoksi koko verkkokauppaan kirjauduin, oli myymälässä nopeasti nähty ihana lyhyt pintakuvioinen huppari, mutta myöhemmin tiedustellessa oli valkoisena jo loppuunmyyty kaikkialta. Päätin tilata sen harmaana verkkokaupasta, koska niin epätoivoisesti sen halusin, mutta kuinkas ollakaan, vain päivää ennen tilauksen saapumista löysin yhden S-koon valkoisena Iso Omenan H&M:stä ja näin tuo harmaa päätyi palautukseen ja valkoinen asustaa vaatekaapissa (lattialla).

Sellaiset shoppailut siis tässä kuussa, hyvin pientä siis omasta mielestäni. 🙂 Esittelen postaustoiveena saadut joululahjat erikseen. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *