Jouluvalot sammuvat

Uusi vuosi on startannut ja siitä kertoo myös meidän jouluvalot, nimittäin kahdet jouluvalot lakkasi syystä tai toisesta toimimasta juuri sopivasti eilen. Vastikään hankkimani kaunis joulutähti Finnmarin tehtaanmyymälästä (jonka itseasiassa unohdin joulukuun hankinnat -listauksesta) simahti eilen enkä tiedä miksi, harmi. Samaan aikaan Elis kompuroi purkitettuun jouluvalosarjaan ja sen johto yksinkertaisesti katkesi.

Blogeissa tarjoillaan tällä hetkellä sekä muisteloita edellisestä vuodesta sekä uuden vuoden lupauksia. Itse en ole koskaan ollut sellainen ihminen että tekisin jotain uuden vuoden lupauksia, enkä kyllä ole vieläkään. En myöskään aio aloittaa sitä nyt, mutta haluan vain sanoa yrittäväni kirjoittaa ensi vuonna blogia tiuhemmin ja kertoa kuulumisiamme, koska nyt jos koskaan niitä olisi kiva lukea itse. Voin rehellisesti sanoa että en muista viime talven ja kesän tapahtumista mitään kun yritin miettiä mitä voisin itse muistella nyt menneestä vuodesta.

Vuoden vaihtuessa puhutaan isoista muutoksista ja tapahtumista. Viime vuoteen ei oikeastaan mahtunut mitään speasiaalia häiden ja insinööriksi valmistumiseni lisäksi. Tänä vuonna meillä on kuitenkin tiedossa muutto ensimmäiseen omaan asuntoomme, josta olen blogissa vihjaillut jo useampaan otteeseen. Se on itselleni lapsen syntymän ja naimisiinmenon lisäksi yksi isoimpia asioita elämässä, ainakin rahallisesti. Okei sai niihin häihinkin upotettua sievoisen summan.. ja lapseen.. 😉 Muuton lisäksi mieheni meinaa lähteä keväällä opiskelemaan lisää, mikä on tosi kiva juttu. Maaliskuussa taas perheemme suuntaa nokkansa kohti Thaimaan Khao Lakia. Miehellä on isomman luokan lentopelko, joten tämä on ainakin hänelle todella iso juttu. Aloitamme myös nyt heti tammikuussa ensimmäistä kertaa yhtäaikaa miehen kanssa terveelliset elämäntavat. Ei mitään lupauksia tai paineita, että nyt pitäisi käydä salilla vähintään kolme kertaa viikossa, mutta jätämme alkuun ainakin kaikki herkuttelut pois. Yleensä meistä on aina jompi kumpi dieetannut ja toinen on mussutellut herkkuja vieressä, ei kovin motivoivaa ja lopulta toinenkin on hairahtanut. 😀 Huhtikuussa juhlimme Eliksen 2-vuotis syntymäpäiviä, hän on niin iso poika jo. Viime vuonna Eliksen synttäreitä juhlittiin aika pienin pidoin, koska keskityin vain järjestämään ystävälleni babyshower-juhlia, mutta tänä vuonna ajattelin järjestää vähän isommat juhlat uudessa kodissamme. Toivon myös olevani vielä jossain vaiheessa tämän vuoden aikana uudelleen raskaana, nyt se saisi tulla! 🙂

Palatakseni kuitenkin hetkeksi vielä joulukuuhun, niin kuten marraskuussa, voisin taas listata tähän sekalaisesti asioita joita meidän joulukuussa tapahtui.

Elis oppi laulamaan Tuiki tuiki tähtönen melkein kokonaan, muutamia sanoja välistä lukuunottamatta.

Elis on kunnostautunut muutenkin innokkaana laulajana ja hänen sulosointujaan on ihana kuunnella.

Pääsin katsomaan Vain Elämää -konserttia Hartwall Areenalle ja siitä vielä yöelämään pitkästä aikaa mieheni kanssa.

Elis pysyi koko joulukuun terveenä, mukavaa vaihtelua syksyn jatkuvalle sairastelulle.

Nähtiin paljon ystäviä alkukuusta.

En pode nyt loppukuusta morkkista hirveästä määrästä hankintoja, olen ollut todella maltillinen shoppailija joulukuussa.

Olemme nauttineet Eliksen kanssa ihanista talvisista maisemista ja lumesta ja niiden lisäksi myös pulkassaistumisraivareista.

Innostuin taas lenkkeilemään saatuani aktiivirannekkeen joululahjaksi töistä.

Vanhenin taas vuodella, onko se sitten hyvä vai huono juttu.

Joulukirkossa vanha rouva kysyi ikääni ja sen kerrottuani oli aidosti yllättynyt ja sanoi luulleensa minua parikymppiseksi.

Hankin uudet silmälasit ja olen erittäin tyytyväinen niihin.

Sain vihdoin valmiiksi jo lokakuussa aloittamani himmelin teon.

Ostin Facebookin kirppiksen kautta Ikean jo valmistuksen lopetetun keinutuolin, se on täydellinen.

Tein äitini kanssa päiväreissun Lahteen Finnmarin myymälään.

Vietimme oikein mukavan joulun perheen kanssa. Eliksen riemua oli mahtava seurata.

Sain kunnian kuvata naapurini ristiäisiä ja ystäväni joulukorttikuvia.

Kävimme työpaikan kanssa syömässä erinomaisen joululounaan Haukilahden Vesitornissa.

Kävin anoppini kanssa Helsingissä Kaapelin Joulumyyjäisissä.

Söin ensimmäistä kertaa Suomen Burger Kingissä, todeten jälleen niiden ruoan olevan surkeaa.

Aloitin intoa puhkuen kuukauden vatsalihashaasteen, sen päättyen kuitenkin jo 10. päivänä.

Kävin Anun luona päivittämässä tukkani ja se on aivan ihana nyt!

Saimme Eliksen kanssa kutsun ystäväni järjestämiin lasten pikkujouluihin.

Kävimme ensimmäistä kertaa ihan meidän vieressä sijaitsevassa uimahallissa ja Elis tykkäsi aivan kamalasti.

Kävimme kaksi kertaa meidän kirkolla järjestetyissä joulutapahtumissa.

Sain kamalan yllätyksen veronpalautuspäivänä oman huolimattomuuden vuoksi.

Jouduimme perumaan Thaimaan matkamme taloudellisista syistä, mutta eilen hintojen tiputtua pystyimmekin varaamaan uuden matkan tinkimättä paikasta.

Söin järkyttävän määrän suklaata, kuten aina joulukuussa.

Kävin mummini luona vaa’alla ja kauhukseni vaaka näytti +4kg.

Onko teillä tapana tehdä uuden vuoden lupauksia ja mitä tuli tehtyä? 🙂
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *