Unisex vauvakutsut

babyshower-2.jpg

Viikonloppuna meillä taas juhlittiin, nimittäin rakkaan ystäväni vauvakutsuja. Teemavärinä toimi keltainen, koska kyseessä oli unisex-vauvakutsut ja vauvan sukupuolta saadaan jännittää hamaan tappiin asti. 🙂 Vauvakutsuja juhlittiin meidän uudessa kodissa ja tämän takia olenkin Thaimaasta palattuamme juossut pää kolmantena jalkana, jotta asunto saataisiin edes siltä osin valmiiksi, että kehtaa ihmisiä kutsua kylään.

Kutsut olivat oikein onnistuneet ja mammakin saatiin yllätettyä. Vitsailin juuri ennen ovikellon soimista, että jos sankari saapuu muissa vetimissä kuin pieruverkkareissa paikalle, on salaisuus paljastunut, mutta onneksi hänen miehensä oli vain kehottanut laittaa vähän parempaa päälle ilman että herätti kommentillaan epäilyksiä. 😀

babyshower-3.jpg

babyshower-11.jpg

babyshower-1.jpg

babyshower-4.jpg

babyshower-6.jpg

Vauvakutsut toteutettiin nyyttärihengessä ja tarjoilut olivatkin mainiot. Omaksi osakseni jäi kakun hankkiminen ja tiesinkin heti mistä sitä lähden kyselemään. Juhlien kakku tuli siis pienestä kakkupuodista nimeltään Min Kaka, joka toimii Masalassa, Espoon ja Kirkkonummen välissä. Ihania makeita ja suolaisia leivonnaisia leipoo leipuri-kondiittori Bettina ja yhdessä ideoimmekin juhliin sopivan kakun. Min Kakan erikoisuus on se, että kaikki leivonnaiset ovat sekä gluteenittomia että laktoosittomia, joten ne sopivat kaikille. Tänä päivänä kun ei ainoastaan allergikot välttele gluteenia, niin näitä herkkuja voi hyvin mielin syödä myös muutkin gluteenista kieltäytyvät. Kakku olikin aivan erinomainen ja ikinä en ole nähnyt kakun menevän kaupaksi yhtä hyvin. Kakun täytteenä oli mansikka-lime ja se saikin paljon kehua vierailta. Nam. Kakkua jäi aivan pieni pala vielä jääkaappiin, mutta se ei siellä kyllä kauaa kestä. 😉 Voin siis todella suositella Min Kakaa kaikille juhlia järjestäville, hinnatkin ovat kohtuulliset ja pienellekin budjetille sopivat.

babyshower-12.jpg

babyshower-13.jpg

babyshower-14.jpg

babyshower-15.jpg

Syötävän kakun lisäksi otin vastuulleni myös vaippakakun toteuttamisen ja heti väriteeman valittuamme, päätin hankkia päällimmäiseksi koristeeksi pienen kylpyankkaperheen. Sitä sitten metsästinkin ympäri Espoota, kun joka paikasta oli tavalliset kylpyankat loppunut tai ei ollut valikoimassa ollenkaan. Lopulta Tigerista tärppäsi ja sieltä löytyikin tismalleen sama setti mikä Elikselläkin on. BabyStylesta hain vielä kylkeen soivan pehmolelun, jollaista jäin kaipailemaan Elikselle aikoinaan. 🙂

babyshower-8.jpg

babyshower-9.jpg

Muuten juhlien koristelut pidettiin melko hillittyinä, tein vanhalle pohjalle kelta-harmaa teemalla babyshower-viirin ja ystäväni kanssa yhdessä teimme itse pompomeja roikkumaan katosta. Toinen ystäväni toi mukanaan keltaisia ja harmaita paperipillejä Clas Ohlsonista sekä teemaan sopivia lautasliinoja ja paperilautasia. Kaapista löytyi sopivasti tammikuussa Elloksen alennusmyynneistä ostettu keltainen ananaskuvioitu pöytäliina, joten sekin pääsi käyttöön.

Sellaiset juhlat tällä kertaa, nämä olivatkin jo toiset järjestämäni vauvakutsut ja niitä mielelläni järjestelen useamminkin. Varsinkin vaippakakun suunnittelu ja toteutus on ehdottomasti heiniäni. 😉

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *