Fiiliskuvia viime viikolta

Viime viikko meni jotenkin aivan hujauksessa stressaten Eliksen syntymäpäiväjuhlia ja kakun onnistumista, turhaan. Instagramia seuraavat ovatkin jo nähneet tekeleeni, joka yllätti itsenikin onnistumisellaan. Tuomas Veturi kakunkoristeen olin tehnyt jo valmiiksi heti alkuviikosta, jonka jälkeen kävin haalimassa Confetista erivärisiä sokerimassoja itse kakun tekoon. Kakusta ja muista syntymäpäivien tarjoiluista tulee vielä kuvapläjäys blogiin, mutta tässä hieman fiiliskuvia viime viikolta.

eteinen-2.jpg

Aivan upea tuo ulko-oven ikkunasta paistava aamuaurinko, joka valaisee koko eteisen. Toivottavasti tällaisista aamuista päästään pian nauttimaan yhä enemmän.

pojat-2.jpg

Poikkeuksellisesti yhtenä iltana jäin yksin valvomaan telkkarin ääreen, kun molemmat mieheni vetelivät jo sikeitä. He olivat niin suloinen näky, että piti ottaa kuva. Tuo taisikin olla viimeinen ilta, kun Elis halusi meidän sänkyyn nukkumaan. Hänestä kasvoi yhtäkkiä iso poika ja on halunnut joka ilta omaan sänkyyn… Nyyh!

kayttoullakko-1.jpg

kayttoullakko-2.jpg

kayttoullakko-3.jpg

Meidän käyttöullakon kattoikkunat valaisevat tilan niin kauniisti aurinkoisina päivinä, että siitäkin piti ottaa kuva kun olimme aloittamassa elokuvan katselua Eliksen ollessa päiväunilla. Meidän hauva siellä teki jo pesää itselleen valmiiksi. Meidän vanha sohva löysi paikkansa käyttöullakolta, en raaskinut myydä sitä kun se vihdoin ja viimein saatiin valmiiksi. Toisella puolella on työpisteeni ja välissä rappuset.

Näiden kuvien ääreltä toivotan aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *