Vesirokko

vesirokko-1.jpg

Tämä viikko on mennyt meillä vesirokkoa sairastaen. Maanantaina sain päiväkodista puhelinsoiton mahdollisesta epäilyksestä ja seuraavana aamuna näppylöitä olikin jo muuallakin kun vain taipeissa. Vesirokosta ollaan selvitty suhteellisen helpolla ja Elis on ollut koko viikon oma vilkas itsensä. Kuvat otettu vesirokon ensimmäisenä päivänä. Ihanat naapurit tarjosivat heti heiltä ylimääräiseksi jääneitä vesirokkovoiteita ja apteekista hain vielä nestemäistä Zyrteciä. Molemmat ovat auttaneet kutinaan todella hyvin ja kuume ei meitä olekaan vaivannut ollenkaan.

vesirokko-2.jpg

vesirokko-3.jpg

En ole ehtinyt päivittämään blogia koko viikkona, sen sijaan kamera on laulanut moneenkin otteeseen ja koneella odotteleekin läjä kuvia, jotta saisin muutaman kirjoituksen tehtyä. 🙂 Alkuviikosta vesirokon vaivatessa hellivät ilmat meitä ja ehdin aloittamaan projektin pinnatuolien maalaus. Sain heitettyä pohjamaalit neljälle tuolille ja nyt ne ovatkin sitten seisoneet pihalla, että ehtisin vielä maalata ne valkoiseksi. Päädyin maalaamaan kaikki tuolit nyt aluksi tylsästi valkoiseksi, mutta onneksi sen päälle on helppo maalata uudelleen jos innostunkin pastellin sävyistä.

vesirokko-4.jpg

vesirokko-5.jpg

vesirokko-6.jpg

Koko viikko on mennyt herkutellessa synttäreiltä jäänyttä suklaakakkua, joka oli siis netistä bongattu Devil’s food cake suklaakakku vadelma- ja suklaatäytteellä. Omasta kakusta tuli ehkä aavistuksen liian kuiva, vaikka kakun koristelut sujuukin, niin itse kakkupohjan onnistuminen onkin ihan oma taitolajinsa.

vesirokko-7.jpg

Synttäreitä edeltävänä päivänä juoksin äitini kanssa pitkin Espoota ostamassa meille pihakalusteita, jos säät olisivat suosineet niin vieraat olisivat voineet juoda kahvinsa pihalla. Olin netistä katsonut meille jo eräät Ikean terassikalusteet, mutta paikan päällä pöytä olikin aivan valtava, vaikka mitatkin olin siitä katsonut etukäteen. Niin jäi terassikalusteet ostamatta, mutta ehdotinkin äitille, että hakisimme purettavalta talolta (maininta täällä) vanha keltainen pirttipöytä ja nuo rottinkituolit olin sieltä käynyt jo pelastamassa aikaisemmin. Pelastin sieltä myös tuon puulaudan, muutamia puulaatikoita sekä tuon vanhan sinkkisen maitotonkan. Äitini sanoi vielä, että jotkut kivat tyynyt joissa olisi keltaista niin tuohon pöydän kaveriksi tuoleille ja kaapistahan löytyi vanhat Ikean tyynyt juurikin tätä varten.

vesirokko-8.jpg

vesirokko-9.jpg

vesirokko-10.jpg

vesirokko-11.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *