Asukuvia ja maisemia

maisemat-35.jpg

Mainitsin jo aikaisemmin, että sain mieheni ottamaan muutamia “asukuvia” Thaimaan matkallamme. En ole kovin innokas esittelemään blogissa mitään asukuvia saati kuvia itsestäni muutenkaan. Nuorempana en ollut näin epävarma itsestäni, mutta nykyään sen näkee kyllä ihan kaikessa päivittäisessä tekemisessä, jopa siinä miten kannan itseäni.

Halusin kuitenkin tuoda nyt blogin puolelle myös näitä kuvia, jottei jäisi vain tuonne kovalevylle tilaa viemään. Keksin ujuttaa ne näiden kauniiden maisemakuvien kanssa samaan postaukseen. 🙂 Naureskelin kuvia läpikäydessä, että kaikissahan on samat shortsit päällä eri topin kanssa. Käytin reissussa kyllä muitakin shortseja kuin kuvissa näkyviä, mutta selkeästi nämä oli ehdottomat lempparit. Kyseessä on siis tammikuussa River Islandin alemyynnistä bongaamani söpöt shortsit, eikä tullut kyllä hukkahankintaa tällä kertaa. ;D

asu6-3.jpg

kuva2.jpg
maisemat-8.jpg

maisemat-9.jpg
kuva4.jpg

maisemat-72.jpg

maisemat-74.jpg

asu4-1.jpg

maisemat-51.jpg

maisemat-53.jpg

kuva3.jpg

maisemat-32.jpg

maisemat-43.jpg

maisemat-44.jpg

kuva1.jpg

maisemat-37.jpg

maisemat-39.jpg

asu3-1.jpg

asu3-3.jpg

maisemat-60.jpg

maisemat-61.jpg

asu5-1.jpg

maisemat-77.jpg

maisemat-79.jpg

maisemat-81.jpg

maisemat-82.jpg

maisemat-83.jpg

maisemat-85.jpg

Viimeisessä asukuvassa paistaa se surkeus, mikä on kun joudun kuvattavaksi. 😀 Pitäisi varmaan vähän treenata tuota kameran edessä olemista. Irc-Galleria aikoihin se oli luonnollisin asia, mutta toista se on nyt.

Mutta näihin lomakuviin ja tunnelmiin toivotan kaikille ihanaa ja toivottavasti aurinkoisempaa vappua ja lähden itse kauppaa kohti hankkimaan vappueväitä illaksi. Menemme nimittäin naapurille grillaamaan illaksi ja saamme jopa saunan lämpimäksi, kun tuo oma kylpyhuone on jo kolmatta viikkoa pois käytöstä. 😉

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *